aanvraagformulier
Hej! Welkom bij dit fotoshoot aanvraag formulier, tof dat je overweegt om een shoot bij mij af te nemen. Ik werk met maatwerk pakketten en in dit formulier kun je aangeven wat je (ongeveer) van mij nodig hebt. Vul zoveel mogelijk in, dan neem ik contact met je op! Het is alles behalve een bindend contract, maar vooral bedoeld om jou een prijsindicatie te geven en mij te helpen met het inrichten van jouw unieke pakket op maat! Heb je vragen stel ze dan onder aan het formulier of stuur mij nog even een los berichtje.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ga je ermee akkoord dat ik jouw gegevens gebruik om een pakket op maat te maken en dat ik contact met je opneem? *
Naam
Beschrijf kort wat je voor foto's zoekt, met hoeveel mensen en voor welke gelegenheid of met welk doel laat je deze serie maken?
Voor welk pakket wil je gaan?
Clear selection
In welke omgeving zou je de shoot willen doen? Alles wat max. 10 km buiten Leiden is gaat zonder reiskostenvergoeding, daarbuiten reken ik €0.30 per kilometer.
Wat zou je daar aan willen toevoegen?
Heb je nog andere vragen, opmerkingen of ideetjes dan kun je die hier kwijt
Algemene voorwaarden

Op mijn fotografie zijn algemene voorwaarden van toepassing, lees deze goed door om precies te weten wat je wel en niet met de foto's mag doen en hoe je ze online mag verspreiden! Lees ze hier: https://lensproducties.nl/algemene-voorwaarden/
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy