Prometheus-palkinnon 2022 ehdotuslomake
Protu myöntää kahden vuoden välein Prometheus-palkinnon sellaiselle henkilölle tai yhteisölle, joka on toiminnallaan edistänyt nuorten kasvua kriittisyyteen, ihmisen kunnioitukseen, elämäniloon ja vastuuseen maailmasta. Palkinto julkistetaan Nuorten filosofiatapahtuma Nufitissa.

Aikaisempia palkinnonsaajia ovat mm. ilmastovaikuttaja Atte Ahokas (2020), Hyvinvoiva sateenkaarinuori -tutkimushanke (2016), pääkaupunkiseudun Nuorten Ääni -toimitus (2014) ja Non Fighting Generation ry (2012). Kaikki aiemmat palkinnonsaajat löydät osoitteesta https://www.protu.fi/yhdistys/prometheus-palkinto.

Tällä lomakkeella voit ehdottaa tahoa, joka mielestäsi ansaitsee Prometheus-palkinnon vuonna 2022. Perustele ehdotuksesi ainakin lyhyesti. Ehdotukset käsittelee Protun hallituksen nimittämä palkintoraati, ja lopullisen päätöksen palkinnonsaajasta tekee hallituksen kokous. Palkinto julkistetaan Nufitissa 22.1.2022.

Ehdotukset on jätettävä 21.11.2021 mennessä. Voit ehdottaa myös useampaa tahoa, mutta täytä lomake silloin uudelleen äläkä ehdota useampaa tahoa samassa vastauksessa.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ehdotukseni palkinnonsaajaksi *
Perustelut *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy