Påmelding fadderperioden 2023
Velkommen til NTNU og studentlivet!

For å bli kjent med dine nye medstudenter og med Trondheim som studentby arrangeres Fadderperioden av NTNUs linjeforeninger. De nye matematikk- og fysikkstudentene på NTNU tilhører Linjeforeningen Delta.

Vi i Delta har på grunn av personvernhensyn ikke tilgang til kontaktinformasjonen til våre nye studenter, og om det skulle skje noe i løpet av fadderperioden har vi behov for å kunne kontakt dere. Dere må derfor gi oss deres kontaktinformasjon frivillig, slik at vi vet at dere har godkjent vår bruk av den. De eneste som vil ha tilgang til denne informasjonen er vårt fadderutvalg (de som har ansvaret for å arrangere fadderperioden), Styret,  og faddere som kan få det ved forespørsel. I etterkant av fadderperioden vil denne informasjonen bli slettet.

Praktisk informasjon: Fadderperioden starter mandag 14. august. Dere kommer først til å hilse på fakultetet kl.12.00, etterfulgt av at dere vil bli plassert på en faddergruppe. Deretter får dere bli litt kjent med fadderne og de andre fadderbarna på gruppene deres frem til immatrikuleringen, som starter kl.14.00. 
Fadderperioden varer i 2 uker, det er planlagt opplegg hver dag, for det meste på kveldstid. All deltakelse er frivillig, men høyst anbefalt! Har du spørsmål? Send dem til faddersjef@gmail.com

Vi gleder oss til å møte deg i august:)
Email *
Fullt fornavn *
Etternavn *
Telefonnummer *
E-post *
Studieretning *
Kan faddersjef eller faddergruppeleder legge deg til som venn på facebook, slik at du kan bli lagt til i siden Delta Kull 2023 og din respektive faddergruppe? *
Jeg godtar at denne informasjonen lagres ut fadderperioden 2023 *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy