Abans d'omplir el formulari (*)
QUÈ HA PASSAT FINS ARA?

La situació, sense precedents propers, que ha provocat la pandèmia global de la COVID-19 ha fet trontollar una normalitat quotidiana feta costum. La irrupció d’esta pandèmia, observable no sols als mitjans, sinó al nostre voltant immediat, ha posat a prova no sols la capacitat de resposta dels serveis públics –l’educació, la sanitat-, també la capacitat humana d’adaptació a l’adversitat, a les situacions col·lectives de risc.

En el cas de l’educació, hem de reconéixer que, tant durant el llarg confinament com, després, en l’engegada dels centres educatius, amb un esforç considerable, s’ha estat a l’altura del gran repte, sense que la nova normalitat significara una pèrdua sensible de la qualitat educativa ni una renúncia del model d’aprenentatge que ha acompanyat sempre l’ensenyament en valencià. El model educatiu ha continuat sent inclusiu, transversal, coeducatiu, compensador de desigualtats, amb una mirada ètica sobre el món, cooperatiu i amb una dosi alta de corresposabilitat amb les famílies, les AMPA i les administracions.

COM HA AFECTAT LA 35a TROBADA ALZIRA 2020?

A la 35a Trobada Alzira 2020 ens ha agafat enmig dels treballs d’organització d’una trobada, festiva i multitudinària, la qual prometia ser magnífica, com totes i cadascuna de les anteriors, amb la participació de les comunitats educatives i les entitats socials de la comarca. No renunciem, però, a fer-la, amb nous formats virtuals que s’adapten als protocols preventius sanitaris.

Ens reinventem per continuar sent l’escenari en què s’expresse el suport compartit a l’ensenyament en valencià i a la dignificació de l’ús social de la nostra llengua. En esta cruïlla de camins, hem de decidir, entre totes i tots, què volem fer i com ho volem fer, sense necessitat d’haver de sobrecarregar de feina les comunitats educatives ni les entitats socials. El més raonable és que, davant del catàleg d’activitats que vos proposem, vosaltres en trieu aquelles que millor s’ajusten a les vostres característiques d’escolarització, als vostres protocols preventius.

La 35a Trobada 2020, per motius d’oportunitat, deixa de ser un esdeveniment cultural i educatiu que se celebre, amb exclusivitat, a Alzira, per a transformar-se en un esdeveniment d’àmbit comarcal que es durà a terme, com una pluja vivificadora que fa saó, a tot arreu de la Ribera. El 2021, farem un esforç més intens en la creació d’un gran marc comunicatiu que done a conéixer les activitats de la 35a Trobada que es realitzen en tota la comarca, com hem fet, darrerament, amb el lliurament del Premi Sambori.

El catàleg d’activitats que podeu veure a continuació conté no sols les activitats habituals de totes les Trobades de la Ribera (tallers, paradetes, entaulat...) sinó d’altres que s’han proposat al si dels àmbits de treball de la Comissió Organitzadora de la 35a Trobada Alzira 2020. Hem considerat que l’esforç invertit pels àmbits de treball no es podia escórrer entre els dits, amb més motiu si depenia de la voluntarietat de les comunitats educatives. Quant a les inscripcions, es faran, com sempre, per mitjà d’un formulari en què s’indicarà com ens adaptarem als nous contextos.

CALENDARI D'INSCRIPCIÓ

Termini d'inscripció en la 35a Trobada Virtual de la Ribera 2021: fins el 28 de febrer de 2021.

Com el calendari d'activitats culturals i socials vinculades a les Trobades anteriors, el calendari de la 35a Trobada Virtual la Ribera 2021 finalitza al desembre de 2021, coincidint amb l'any natural. Programeu, però, abans la vostra participació en la Trobada Virtual per tal d'incloure-vos en el vídeo que serà la memòria visual del conjunt d'activitats que s'hi hagen fet. Per a la vostra informació, l'audiovisual s'editarà al desembre de 2021 amb les activitats realitzades fins al mes de novembre.

(*) CONSULTEU AL WEB gentdetrobada.org EL NÚMERO DE DESEMBRE 2020 DEL NOSTRE BUTLLETÍ INFORMATIU ESPECIAL "Pam a Pam" PER TAL DE SABER QUINA ÉS L'OFERTA I EL CONTINGUT DE LA 35a Trobada Virtual la Ribera 2021.
Nom i cognoms del coordinador/a de participació en la Trobada *
Telèfon i correu de contacte *
En representació de... *
Nom del col·lectiu que representa (comunitat educativa, entitat o sector) *
Activitats que realitzarà en la 35a Trobada Virtual 2021 *
Digueu el calendari per a dur a terme la vostra opció / les vostres opcions de participació en la 35a Trobada Virtual, el més aproximat possible. *
Descriu l'activitat o activitats amb què participes, indicant títol i característiques més importants. *
Vols rebre informació de les activitats i iniciatives de la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy