Doppio Espresso Wageningen Reservering
Wil je zeker zijn van een tafeltje bij Doppio Espresso, dan reserveer je van te voren. Vul het formulier in, dan zorgen wij voor de rest. Je reservering is na bevestiging door ons definitief.


We kijken uit naar je komst!
Email address *
Naam *
Hoe mogen we je aanspreken?
Telefoonnummer *
Voor het geval we je even moeten bellen over je reservering
Datum & Tijdstip *
Welke dag kom je lang en hoe laat? Je geeft het tijdstip van je aankomst aan, we houden rekening met een verblijf van ongeveer 45 minuten. Wil je langer bij ons blijven? Geef dat dan aan bij opmerkingen/extra wensen, dan houden wij daar graag rekening mee. Vul de datum in zoals bijvoorbeeld 12/06/2020.
Tijdstip *
Time
:
Aantal personen (incl. kinderen) *
Gezellig dat je bij ons komt. Je kan voor maximaal 4 personen reserveren voor personen uit een huishouden. Kom je met iemand anders, dan kan je nu nog met 2 personen aan tafel. Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen en wil je samen aan tafel, bel ons dan even.
Opmerkingen, extra wensen
Heb je dieetwensen of wil je graag een bepaald tafeltje reserveren? Laat je wensen weten, zodat wij ons best voor je kunnen doen.
Privacy Statement
Dit formulier gebruiken we uitsluitend voor het plaatsen van een reservering en worden niet gedeeld en gebruikt voor andere doeleinden. Indien er binnen 14 dagen sprake is van een Covid-19 besmetting van een gast die tegelijkertijd bij Doppio Espresso aanwezig is geweest, kunnen je gegevens worden gebruikt voor contactonderzoek. Na 14 dagen verwijderen wij je gegevens.
Als je vragen hebt stuur dan een mail naar privacy@doppio-espresso.nl
Gegevens verwerking voor reservering *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy