Modificacions Esports i Dansa

Aquest formulari serveix per tramitar durant tot el curs escolar, les modificacions de les activitats extraescolars promogudes i organitzades per l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Fedac Sant Andreu.

En concret, aquest formulari serveix per tramitar a les activitats d'esports i dansa, els canvis de la quantitat de dies per setmana que volem fer la nostra activitat, és a dir si volem canviar de 1 a 2 dies per setmana i viceversa, aquest canvis per raons logistiques només es poden realitzar de forma trimestral.


Abans d'omplir i enviar el formulari, tindrem en compte les següents consideracions:

En el cas que una família vulgui fer modificacions a un nen/a en més d'una extraescolar, s'haurà d'omplir i enviar un formulari de modificacions per cadascuna de les activitats.

Si es vol tramitar la modificació de dos o més nens/es (germans/es), s'haurà d'omplir i enviar un formulari individual per a cadascun dels alumnes.

Només s'acceptaran modificacions d'activitats tramitades per un adult que sigui responsable del nen/a, en cap cas s'acceptaran modificacions realitzades per un alumne/a.

Per tramitar les modificacions de les activitats d'esports i dansa només es pot fer online, mitjançant aquest formulari.
Email address *
Tramitació de les modificacions

Les modificacions de les activitats per raons logistiques són trimestrals, els trímestres són d’octubre a desembre, de gener a març i d’abril a juny.

Les modificacions s’hauran de notificar com a màxim el 20 de desembre per ser efectives pel 2n trimestre i el 20 de març per ser efectives pel 3r trimestre, passats aquests dies les modificacions no podran ser efectives pel següent trimestre.

La petició enviada mitjançant aquest formulari quedarà formalitzada en el moment en què es registri la sol·licitud, tenint en compte la data i hora que genera automàticament el nostre sistema online en el moment en què la Família interessada envia el formulari.
Confirmació modificacions

La modificació sol•licitada, NO SERÀ FERMA FINS NO REBRE CONFIRMACIÓ del Vocal encarregat de dita activitat
Dades necessàries per tramitar la Modificació
Activitat en què es demana la modificació *
Si us plau abans d'enviar verifica que l'activitat estigui correcte, Gràcies. MOLT IMPORTANT: En el cas de Futbol Sala, es important escollir si estem fent l'Activitat amb Competició (Entrenaments i Partits) o sense (només Entrenaments).
Quants dies es vol fer l'activitat *
Posar els dies per setmana que volem fer l'activitat a partir del proper trimestre, Gràcies.
Mes d'efecte de la modificació *
Indicar el mes en què volem que entri en vigor la modificació de l'activitat. MOLT IMPORTANT: Recordem que les modificacions són trimestrals, i s’hauran de notificar com a màxim el 20 de Desembre per ser efectives pel 2n Trimestre i el 20 de Març per ser efectives pel 3r Trimestre.
Nom del nen/a *
Cognoms del nen/a *
Curs escolar del nen/a *
IMPORTANT: Posar el curs actual de l'alumne/a.
Correu electrònic *
Telèfon de contacte *
Nom adult que demana la modificació *
Cognoms adult que demana la modificació *
NIF adult que demana la modificació *
Instruccions per imprimir la modificació de l'activitat

Si vols imprimir la teva modificació de l'activitat, a la pantalla del teu navegador i ABANS DE FER CLIC A ENVIA, entra a opcions del navegador i fes clic a l'opció imprimir.
I ja per acabar, no t'oblidis de FER CLIC A ENVIA.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy