Ви благодариме што се одлучивте да се приклучите кон Лингва проект!
Е-адреса *
Your answer
Име *
Your answer
Презиме *
Your answer
Во која држава живеете?
Your answer
Како слушнавте за Глобал војсис? *
Your answer
Јазик (јазици)-извор *
Во моментов пишуваме написи на јазиците подолу. Во моментов немаме потреба од волонтери за преведување на англиски јазик.
Јазик-цел *
Овој јазик треба да биде Вашиот мајчин јазик.
Required
Соработка како преведувач
Не се потребни формална квалификација и минимално искуство како преведувач.
Колку написи месечно би можеле да преведете? *
Може да преведувате колку сакате, согласно Вашите интереси и темпо!
Your answer
Преведувачко искуство
Доколку имате; добредојдени се и студенти и не така искусни преведувачи кои сакаат да учат
Your answer
Области од интерес
Кои светски региони, земји, прашања, теми посебно Ве интересираат, доколку има такви?
Your answer
Други начини на соработка
Има многу што да се прави освен да се преведува за да помогнете на заедницата да се движи напред!
Можам да помогнам со
Ќе добиете соодветна обука доколку е потребно а поддршка има во секое време
Колку часа месечно би можеле да посветите на проектот?
Може да посветите време колку што сакате а и да бидете флексибилни со тоа!
Your answer
Блогирање и друштвени мрежи
Ако имате блог или сте корисник на друштвена мрежа, Ве молиме кажете ни за да знаете дека сте ни важни!
Вашиот/вашите блог/ови
Your answer
Вашето корисничко име на Твитер
Нашето е @globalvoices
Your answer
Вашиот профил на Фејсбук
Your answer
Други...
(Гугл+, Фликр, Јутјуб, итн.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.