Pienten Suomi - vinkkaa matkailuvinkki perheille!
Pienten Suomi vie seikkailulle mielenkiintoisiin paikkoihin lasten kanssa. Yhteisöllinen karttapalvelu kerää parhaat vinkit Suomi-matkailuun perheille. Vinkkaa kiva leikkipuisto, upea uimaranta tai muuten vain näkemisen arvoinen paikka lapsinäkökulmasta, niin autat muita perheitä suunnittelmaan reissua ympäri Suomen.

Vinkit kootaan sivun ylläpidon toimesta karttaan eri aihealueittain ja sinun tehtäväsi on helppo: kirjoita vain vinkkisi alle ja paina lähetä. Vinkit koostetaan osoitteeseen www.pientensuomi.fi
HUOM! Jos olet tehnyt ei kaupallisen-blogitekstin paikasta ja haluat jakaa tämän Pienten Suomen kartalla lisätietona paikasta, niin se on mahdollista. Linkin blogiin voi lisätä esim. lisätietokenttään.

Huom! 1 vinkki / lomake, mutta lomakkeita saa lähettää vaikka tuhat!
YRITYSTEN (eli jos sinulla on taustalla taloudellista intressiä) vinkit VAIN sähköpostitse (mari (a) pientenhelsinki.fi).

Ethän lisää vinkkilomakkeeseen yhteystietojasi. Jos haluat kertoa lisää tai sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä sähköpostitse (mari (a) pientenhelsinki.fi). Pienten Suomi ei kerää vastaajien yhteystietoja ja vinkit annetaan nimettöminä.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vinkkipaikkani Pienten Suomeen eli paikan nimi ja lyhyt kuvaus paikasta sekä perustelu miksi tänne kannattaa matkustaa: *
Sijainti (osoite, karttalinkki, kuvaus tai muu miten paikan löytää): *
Ikäsuositus:
Mahdollinen www-osoite:
Paikka on *
Required
Vinkkini on: *
Vinkkaamani paikka on *
Lisätiedot (ei pakollinen):
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mari Nieminen. Report Abuse