REGJISTRO INTERESIN PËR NDJEKJEN E SHKOLLËS "UDHA E SHKRONJAVE"
Regjistrimi i interesit për ndjekje me kohë të plotë të shkollës "Udha e shkronjave" nga klasa parashkollore deri në klasën e njëmbëdhjetë, ju jep mundësinë e planifikimit të takimit dhe përparësi në regjistrim.
Të dhënat personale që ju regjistroni në këtë formular do të shfrytëzohen nga shkolla "Udha e shkronjave" me synimin e vetëm për t'ju informuar për shërbimet e saj arsimore.
Çmimet janë 4000 euro (parashkollor), 5000 euro (klasa 1-8) dhe 6000 euro (klasa 9-12).
Transporti minimumi do të jetë 450 euro.
Klasa ku do të regjistrohet fëmija në vitin mësimor 2020-2021? *
Required
Emri mbiemri i prindit *
Numri celular *
Adresa email *
Adresa e shtëpisë (me përafërsi) *
Emri mbiemri i fëmijës (fëmijëve) *
Datëlindja e fëmijës (fëmijëve) *
Shkolla nga vjen fëmija. (dhe lëvizjet e mëparshme, nëse ka lëvizur edhe më parë nga shkolla). *
Cilat janë rezultatet që ka patur vitin e kaluar? Shpjegoni relativisht gjatë situatën me mësimet. *
Përshkruani sjelljen e fëmijës: a) komunikimi dhe bashkëpunimi me shokët, shoqet, mësuesit, stafin ndihmës b) a është ngacmuar nga shoqëria apo ngacmon etj. *
Nëse ka probleme shëndetësore që duhet t'i kemi parasysh, na thoni. *
Jeni të interesuar për shërbimin e transportit? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of UDHA E SHKRONJAVE Cambridge International School. Report Abuse