Jelentkezési lap a BALUSWIM ÚSZÓISKOLA III. kerületi nyári táboraira 2019
Ismertető a Baluswim Úszóiskola 2019-es, III. kerületi nyári táborairól

Idén a III. kerületi nyári sporttáborainkat ismét a Fővárosi Vízművek Békásmegyeri Oktatási- és Sportközpontjában (Vízmű táborban) tartjuk. A létesítmény 25 méteres úszómedencével, tanmedencével és gondozott zöldterülettel várja a gyerekeket.

Akinek a Vízmű tábor megközelítése nehézséget jelent, annak felkínáljuk a lehetőséget, hogy az első hat hétben külön díjért, a San Marco utcából reggel a Vízmű Sporttelepre, délután pedig vissza a San Marco utcába - a hatályos törvényeknek megfelelő, különjárati gyermekek szállítására alkalmas autóbusszal - visszük oda és vissza a gyermeke(i)t.

Amennyiben gyermeküket közvetlenül a Vízmű tábor helyszínére hozzák és oda is jönnek érte, abban az esetben gyermekük a Vízmű tábor jelentősen kedvezőbb árán vehet részt táborunkban.


Fontos információk – szabályok

A nyári táborok helyszíne: Fővárosi Vízművek Békásmegyeri Oktatási- és Sportközpont (1039 Budapest, Királyok útja 289.).

A táborokban csak az 5. életévüket betöltött, szobatiszta, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő gyermekeket tudunk fogadni, ezért kérjük egy 4 napnál nem régebbi szülői nyilatkozattétel leadását a gyermek egészségügyi állapotáról, a turnusok első napján. A nyilatkozattétel letölthető a weblapunkról, de a táborokban a táborvezetőktől is átvehető.

Amennyiben a gyermek valamilyen allergiában (étel, ital, rovarcsípés stb.) szenved, vagy valamilyen nem fertőző betegségre rendszeresen gyógyszert szed, vagy bármilyen okból diétát kell tartania, a beiratkozáskor kérjük, hogy erről írásban tájékoztassanak minket az űrlapon vagy a jelentkezési lapon. A tájékoztatás elmulasztásából fakadó következményekért nem tudunk felelősséget vállalni.

A táborok programjaiban való részvétel feltétele, hogy a gyermekek szót fogadjanak és betartsák a táborok dolgozóinak és a külsős programok szervezőinek utasításait. Ezek hiányában a szülőre hárul minden felelősség a gyermeküket érő és az általa okozott károkat illetően, ezen felül a gyermek kizárható a további programokból. Az esetleges külsős programokra a gyermekeket külön busszal szállítjuk. Amennyiben a külsős program lovaglás, az esetben a lovas foglalkozásokon a gyermekek kizárólag a szülők felelősségére vesznek részt.

A tábor egyes turnusaiban (ezeket a heteket a turnusoknál jelöltük) a délelőtti úszásóra keretén belül játékos, ugyanakkor fejlesztő hatású vízilabda előkészítő feladatokat is adunk a haladóbb tudású gyerekeknek.


A táborok kezdési időpontjai, érkezés, távozás:

Egy turnus 5 napig, hétfőtől péntekig tart.

A közvetlenül a Vízmű táborba érkező gyerekeket 7:30 és 8:30 között fogadjuk a Békásmegyeri Oktatási- és Sportközpont ebédlőjében.

A San Marco utcában gyülekező és onnan távozó gyerekeket 7:30 és 8:30 között fogadjuk a San Marco utcai diákotthon portájánál.

A gyerekekért délután 16:00 órára legyenek szívesek megérkezni a Vízmű táborba vagy a San Marco utcába.

Érkezéskor és távozáskor legyenek szívesek jelentkezni a pedagógusoknál! Amennyiben egy gyermek egyedül mehet haza vagy/és korábban kell elmennie, azt kérjük, írásban jelezzék legkésőbb aznap reggelig.

A gyermekek és a szülők a San Marco utcai iskola jellege miatt nem mozoghatnak önállóan a létesítményben, ezért tartjuk a gyülekezőt a portán.


Turnusaink kezdő időpontjai:

1) június 17. - vízilabda előkészítővel - (van „buszos transzfer”)
2.) június 24. - vízilabda előkészítővel - (van „buszos transzfer”)
3.) július 1. - vízilabda előkészítővel - (van „buszos transzfer”)
4.) július 8. - vízilabda előkészítővel - (van „buszos transzfer”)
5.) július 15. (van „buszos transzfer”)
6.) július 22. (van „buszos transzfer”)
7.) július 29. - vízilabda előkészítővel - (nincs „buszos transzfer”)
8.) augusztus 5. (nincs „buszos transzfer”)
9.) augusztus 12. (nincs „buszos transzfer”)


A Vízmű táborok díjai:

Ha gyermekét közvetlenül a Vízmű táborba hozza, akkor a tábor díja a tavalyival megegyező módon egy turnusra 19.500.- forint/fő. Testvéreknek, egyidejű részvételük esetén a tábor kedvezményes ára turnusonként 18.500.- forint/fő.

Ha a gyerekeket mi szállítjuk a San Marco utcából és vissza, a tábor díja egy turnusra a Vízmű táborban: 31.900.- forint/fő. Testvéreknek egyidejű részvétel és a tábordíj egyidejű befizetése esetén 2.000 Ft/fő kedvezményt biztosítunk.

Hiányzás esetén nincs lehetőség pénz visszatérítésére, betegség esetén sem. A hiányzott napokat viszont előzetes egyeztetés után pótolhatják az 2019-es nyári táboraink utolsó napjáig bármelyik táboros helyszínünkön, az étkezés napi díját (1600 Ft/fő/nap újra kifizetve).

A táborok heti díja az eltérő étrendet követő gyermek esetében magasabb lehet.


Hasznos tudnivalók a táborozáshoz

A táborokban az úszás mellett különböző szabadidős és sport tevékenységeket ismertetünk meg a gyerekekkel (kézműveskedés, tenisz, lovaglás, öttusa, vízilabda). A medence nyitott, az időjárás miatt a szabadtéri programok változhatnak.
A tábor programjáról, további részleteiről a www.baluswim.hu oldalon, a NYÁR 2019 menüpont alatt, a kiválasztott tábor nevére kattintva olvashat.

Turnusonként maximum 20 gyermek jelentkezését fogadjuk el.

A táborban szükséges felszerelések: papucs, törülköző, fürdőruha, úszósapka, tornacipő, szúnyog és kullancsriasztó, 0,5 literes kulacs, rövidnadrág, póló, tréningruha, naptej, papír zsebkendő, hajszárító (hosszú hajúaknak). A lovas programok napján kerékpáros, vagy lovas sisak, hosszú nadrág.
Külön ételt és italt a táborban a gyermekek nem fogyaszthatnak, ezért kérjük, ne csomagoljanak nekik és pénzt se küldjenek velük.
A táborban a gyermekek ruháiért, értékeiért, felszereléséért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért kérjük, mobiltelefont, pénzt ne küldjenek velük. Ha mégis feltétlen szükséges, mert pl. önállóan közlekednek a gyerekek akkor értékeiket mindig adják le a táboroztató kollégáknál.

A tábor megkezdése előtt kérjük, olvassák el az intézmények házirendjét, amit honlapunkon (www.baluswim.hu) a „Tudnivalók” menüpont alatt találnak.

Az intézmények teljes területén tilos a dohányzás!

A változtatás jogát fenntartjuk.

Megértésüket köszönjük!
Baluswim Úszóiskola
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service