Vintiquatreset
El projecte socioeducatiu Median T la Danza amb la ballarina Sandra Jurado al capdavant, obren convocatòria per seleccionar els i les participants del seu nou projecte de creació Vintiquatreset.

Se seleccionarà un grup de joves amb alguna experiència prèvia en danses urbanes (amateurs i/o professionals) que vulguin formar part d’un procés creatiu el resultat del qual serà una peça de dansa urbana per a carrer que reflexioni sobre la pandèmia i les conseqüències per els i les joves.

El procés creatiu es durà a terme entre novembre i desembre els dissabtes a la tarda a Barcelona (lloc per concretar).

A part de la mostra en espai públic es realitzarà un making-of sobre el procés que es presentarà en una jornada on hi intervindran les participants i altres artistes.

NOTA: Si necessites les bases de la convocatòria en castellà escriure-nos a sandrajuradorey@gmail.com.
Tancament de la convocatòria: 1 de Novembre
....
El proyecto socioeducativo Median T la Danza con la bailarina Sandra Jurado al frente, abren convocatoria para seleccionar los y las participantes de su nuevo proyecto de creación Vintiquatreset.

Se seleccionará un grupo de jóvenes con alguna experiencia previa en danzas urbanas (amateurs y/o profesionales) que quieran formar parte de un proceso creativo el resultado del cual será una pieza de danza urbana para calle que reflexione sobre la pandemia y las consecuencias por los y las jóvenes.

El proceso creativo se llevará a cabo entre noviembre y diciembre los sábados por la tarde en Barcelona (lugar para concretar).
Aparte de la muestra en espacio público se realizará un *making-*of sobre el proceso que se presentará en una jornada donde intervendrán las participantes y otros artistas.

NOTA: Si necesitas las bases de la convocatoria en castellano escríbenos a sandrajuradorey@gmail.com. Cierre de la convocatoria: 1 de Noviembre
Email address *
Nom i cognoms/ Nombre y apellidos
Edat / Edad
Gènere /Género
Clear selection
Telèfon/ Teléfono
Adreça / Dirección
Quina experiència tens amb les danses urbanes?/ Qué experiencia tienes con las danzas urbanas?
Què t’agrada de les danses urbanes? / Qué te gusta de las danzas urbanas?
Per quin motiu t’agradaria formar part de Vintiquatreset? Por qué motivo te gustaría formar parte de Vintiquatreset?
Has participat en algun altre projecte d’art comunitari?/ Has participado en algún proyecto de arte comunitario?
Clear selection
Tens alguna necessitat específica que hauríem de tenir en compte en el procés creatiu?/ Tienes alguna necesidad específica que deberíamos tener en cuenta durante el proceso creativo?
Hi ha algun dissabte entre Novembre i Desembre en què no tinguis disponibilitat? / hay algún sábado entre Noviembre y Diciembre en el que no tengas disponibilidad?
Coneixies el projecte Median T la Danza? / Conocías el proyecto Median T la Danza?
Clear selection
Com t'has assabentat d'aquesta iniciativa?/ Cómo te has enterado de esta iniciativa?
Accepto l'ús de la meva imatge en fotografies i vídeos fets durant l'activitat per a la difusió del projecte./ Acepto el uso de mi imagen en fotografías y vídeos hechos durante la actividad para la difusión del proyecto.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy