Workshop Financieel Plan
Hier schrijf je je in voor de Workshop Financieel Plan van Mirjam Lommel. Deze Workshop vindt plaats op woensdag 15 januari 2020 van 19.00-22.00 uur bij ons nieuwe kantoor op de Keizersgracht 520, 1017 EK Amsterdam.

Alle cursussen, meetings, workshops en leergangen organiseren we als OJ (of helpen we organiseren) zonder winstoogmerk. Ook dat collectieve aspect is deel van de netwerkgedachte. OJ heeft dus slechts een faciliterende rol en verdient niets aan jouw eventuele deelname. De Academy wordt mede mogelijk gemaakt door netwerkleden die maandelijks een bijdrage in de pot storten.
Email address *
Ik meld mij aan voor deze Workshop. Mijn volledige naam is: *
Your answer
Je investering:
Je investering is €247,- inclusief een coachingsgesprek van een uur op een later moment.
Mijn factuurgegevens zijn (bedrijfsnaam en adres): *
Your answer
Annulering:
OJ regelt de cursussen en leergangen voor het netwerk zonder eigen financieel belang, maar je snapt dat we wel bepaalde verplichtingen richting de docenten aangaan. Dat betekent dat we ook op jou moeten kunnen rekenen als je je voor een cursus of leergang aanmeldt. Tot 2 weken voor aanvang kun je schriftelijk annuleren. Ter dekking van de kosten die de docent al gemaakt heeft in het kader van voorbereiding kan je in dit geval € 50,- ex BTW in rekening gebracht worden. Annuleer je binnen 2 weken voor de cursusdatum dan brengt de docent (of OJ namens hem of haar) de volledige deelname kosten in rekening, ook wanneer je aanmelding binnen deze periode heeft plaats gevonden. Ben je verhinderd? Het is natuurlijk altijd mogelijk om je plaats te laten innemen door iemand anders. Tenminste als je plaatsvervanger ook een ervaren jurist is, want we willen de samenstelling van de groepen niet veranderen. Wijzigingen: Namens de docenten behouden we ons het recht voor om aanpassingen in het programma door te voeren. Als die wijzigingen substantieel zijn dan laten we je dat natuurlijk van te voren weten.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of OndernemendeJuristen BV. Report Abuse