Kurspåmelding til Hypercamp 2018
Heisann, kjære deltakere til Hypercamp

Nå er det bare et par dager igjen til Hypercamp starter og derfor er det på tide at dere velger hvilke kurs dere vil dra på i løpet av leiren!

Kurspåmeldingen er hvor dere skriver opp ønskene for hvilke kurs dere vil dra på og i hvilken prioritert rekkefølge.

Her er en generell beskrivelse av kursene:

Laivkurs: Årets laiv heter Maharajaens kroning og handler om en maharaja og en maharani (hans søster) kjemper om makten i sitt rike.

Rollespillkurs: Lyst til å prøve deg på rollespill? På Hypercamp har vi dyktige kursholdere som lærer deg alt du trenger for å bli en erfaren D&D’er!

Bueskyting: Vårt mest populære kurs er tilbake i år igjen med vår flotte instruktør Max som lærer deg hvordan man skyter trygt og riktig med pil og bue!

Magic the Gathering: Har du lyst til å prøve ett av verdens mest populære kortspill? Magic the Gathering er et samlekortspill der du kjemper mot andre spillere. Dette kurset skal lære deg reglene til spillet og gjøre deg klar til mange timer med moro.

Laivrekvisitter/Cosplay: I dette kurset lager man kule dingser til laiver og cosplaykostymer.

Kodekurs: Lær grunnleggende programmering og ta i bruk ferdighetene til å lage rekvisitter med lys og lignende. God start for de som ønsker å lære seg programmering og/eller vil bruke elektronikk i rekvisitter og kostymer.

FX-sminke: Har du alltid hatt lyst til å lære hvordan man lager kul spesialeffektsminke? Da er Alices kurs perfekt for deg! Med utdannelse fra maske- og hårdesign vil hun lære deg alle teknikkene og knepene uansett hvilken erfaring du har!

E-sport: Super Smash: Lær å spille Super Smash Bros. for Wii U på kompetativt vis fra en profesjonell Smash-spiller! Med evnene du lærer kan du danke ut alle vennene dine og stille sterkt i lokale turneringer.

Navn *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hyperion - N4F. Report Abuse - Terms of Service