Webinar: Eines de digitalització per a ajudar a la recuperació del Foodservice
Data: 24 d'abril del 2020
Horari: 10.00 a 11.00h

Webinar dirigit a Proveïdors HORECA: Fabricants i distribuïdors.
Objectiu: Dotar de les eines necessàries per afavorir l’adaptació immediata al mercat (els restaurants), subjecte a canvis i variacions inestables durant, com a mínim, el proper any 2021.
¡No paris! ¡No esperis! Prepara’t, organitza’t i torna amb més força.
Gràcies als webinars del Clúster de Foodservice de Catalunya, volem aportar en nostre coneixement de Food Data als proveïdors i fabricants de HORECA com tu.
Et proposem una metodologia i consells que pots realitzar des d’avui mateix per tal de preveure i preparar-te per a llegir ràpidament els canvis del mercat. I, sobretot, organitzar i dotar d’agilitat extra a la teva força comercial per a la tornada.

*** Es gravarà la sessió per a la seva futura difusió
*** Us farem arribar el link al webinar previament

Email *
Empresa *
Nom i cognoms de la persona assistent *
Clúster al que pertanys *
Clúster al que perteneces
Vols realitzar alguna pregunta? A continuació hi ha un espai habilitat per a qualsevol consulta:
Política de Privacitat * *
Responsable: Clústers organitzadors. Finalitat: Recollida de les dades per Aspectes legals i normatius per fer front al coronavirus.Tractament i utilització de les imatges i vídeos realitzats, sense limitació en el temps, per a ser publicats als mitjans de promoció i xarxes habituals dels clústers organitzadors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No es preveuen cessions de dades, excepte per previsió legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la pàgina web de cada clúster. // Responsable: Clusters organizadores. Finalidad: Recogida de los datos para Aspectos legales y normativos para hacer frente al coronavirus. Tratamiento y utilización de las imágenes y vídeos realizados, sin limitación en el tiempo, para ser publicados en los medios de promoción y redes habituales de los clústeres organizadores. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No se prevén cesiones de datos, excepto por previsión legal. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos así como otros derechos como se explica en la información adicional. Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre protección de datos en la página web de cada clúster.
Required
Presentació contingut webinar
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Associacio.Cluster Foodservice Catalunya. Report Abuse