Chestionar pentru personalul medical implicat in vaccinare
Consultarea are drept scop evaluarea interesului profesioniștilor din domeniul medical cu rol în vaccinare de a participa la programul de instruire organizat în cadrul proiectului "Îmbunătățirea comunicării interpersonale între furnizorii de servicii de sănătate și populație, în vederea creșterii acoperirii vaccinale".

Instruirea va avea loc în Brașov și Vrancea, conține cursuri creditate, de tip ”față-în față”, realizate pe o durată de 2 zile și abordează atât aspecte tehnice de bază legate de imunizare, cât și metode de înțelegere a comportamentului părinților, de ascultare activă, de interviu motivațional și de comunicare cu comunitatea, pentru a crește gradul de acceptare a vaccinării în rândul părinților.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Nume si prenume *
2. Vârsta dvs. *
3. Localitatea (orașul sau comuna) unde vă desfășurați activitatea *
4. Județul *
5. Mediu de rezidență *
6. Profesie *
7. În prezent sunteți implicat în activități cu rol în vaccinare (administrare, educare, mobilizare)? *
8. Doriți să fiți contactat pentru a vă furniza mai multe informații privind posibilitatea de a participa la programul de instruire? *
9. Adresa de e-mail *
10. Numărul de telefon *
11. Numele unității medicale (instituției) unde vă desfășurați activitatea *
12. Tipul de unitate medicală/instituție *
13. Aveți întrebări, alte comentarii sau recomandări? Vă rugăm sa ni le spuneți, ne vor fi foarte utile în implementarea proiectului.  Vă mulțumim!
Sunt de acord cu furnizarea datelor mele personale în scopul menționat mai sus. Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor este voluntar. Am fost informat despre drepturile pe care le am conform GDPR (acces, portabilitate, opoziție, rectificare, ștergere, restricționare, de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, de a retrage consimțământul). Revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy