Aanmelden toernooi Beach Tilburg - Zaterdag ........ Jeugd (<16 jaar) en KBSS
Wat leuk dat je mee wilt doen aan het openingstoernooi van Beach Tilburg op zaterdag 22 juni in het Spoorpark. Onze velden liggen tegen de oprit van de Ringbaan West aan en zijn te bereiken via ingang West (op navigatie Hazelaarstraat 55 invoeren). Het toernooi begint om 10:00 en is rond 13:00 weer afgelopen.
Inschrijfkosten zijn € 5,- per team en kunnen contant of met pinpas betaald worden op zaterdag 22 juni bij het aanmelden bij de wedstrijdleiding.
Voor vragen kun je terecht bij toernooi@beachtilburg.nl.

Email address *
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.
Let op dit betekent niet dat je ook automatisch kan spelen. Dit is namelijk afhankelijk van overige aanmeldingen, VOL = VOL.
Teamnaam *
Your answer
Naam spelers *
Your answer
Naam contactpersoon *
Your answer
Telefoonnummer contactpersoon *
Your answer
Welke categorie
Vul eerst in of je een meisjes, jongens of gemixt team bent. Kies daarna op welk niveau je wilt spelen. KBSS staat voor Kadijk Beachvolleybal Start Systeem. KBSS is geschikt voor spelers van jonge leeftijd (9-12 jaar), maar ook voor oudere beginners, met of zonder volleybalervaring, laagdrempelig, spelplezier, beweging, techniek en ontwikkeling staan centraal. Speel je al beachvolleybal met alle officiële regels en ben je 16 jaar of jonger dan kies je voor jeugd. Maak zelf een inschatting of het niveau van jouw team laag, midden of hoog is.
Bedankt voor je aanmelding, vergeet hieronder niet op verzenden te drukken!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service