Taller: Neteges energètiques amb la natura, per sentir-nos millor. Dissabte 4 d'agost

En castellano a continuación..,

Explicaré la síntesi de 14 anys d'investigació barrejant tot tipus de coneixement espiritual, tant dels meus mestres espirituals en el cel, com dels meus mestres espirituals en la terra. Formes senzilles que si sentim i incorporem en la nostra forma de vida, podem gaudir del poder de la mare terra i el pare sol i univers. Farem meditacions en els boscos del riu Segre, aprendrem a connectar amb el nostre esperit i àngels de la guarda, aprendrem a fer les oracions com cal fer-les, farem ofrenes, farem treballs de neteja energètica amb plantes, amb encens, amb aigua... Aprendrem a fer colònies per alliberar tensions, estrès... Ensenyaré a fer els diferents tipus de banys florals o de herbes. Ensenyaré a netejar una llar de mala energia sense fer-nos mal i al fet que es respiri pau i harmonia.
Porteu una ampolla de plàstic petit d'aigua o un pot de vidre petit, per posar l'essència floral que farem.

Horaris: Per diumenge 15 juliol de 10:00 a 13:30 i per el dissabte 4 d'agost de 16:30 a 20:30.

Impartit per Pau Pàmies Gràcia, pagès ecològic i investigador en biodiversitat alimentària i medicinal amb 20 anys d'experiència, actualment produeixo llavors de tot tipus i herbes medicinals i acompanyo a persones amb problemes de salut i emocionals a través dels meus mestres espirituals.

Atenció: la confirmació de la inscripció és la pantalla posterior a "enviar formulari". Entre 5 i 10 dies abans de la celebració del taller realitzarem l'enviament d'un correu electrònic de confirmació de la celebració del taller.

-o-o-o-

Col·laboració: 10 €
(Si algú no pot pagar-ho, pot venir abans o després a ajudar-me a les feines de hort o intercanviar alguna cosa, contacte en ompaupamies @ gmail.com)

-o-o-o-

Com arribar al Ecocentre Pàmies: http://goo.gl/LU35In / Geolocalització amb Google Maps: Pàmies Hortícoles Balaguer
Visita virtual a vivers: http://goo.gl/QWbUbx --- botiga i espais formatius: http://goo.gl/yuPBhG
Les col·laboracions per assistència es podran realitzar a l’arribada.
En cas d’anul·lació de la inscripció, et demanem que ho comuniquis el més aviat possible.
Accés a agenda d'activitats Pàmies Vitae amb els propers tallers i activitats: http://goo.gl/D8y0qb

-o-o-o- / -o-o-o-

Taller: Limpiezas energéticas con la naturaleza, para sentirnos mejor.

Explicaré la síntesis de 14 años de investigación mezclando todo tipo de conocimiento espiritual, tanto de mis maestros espirituales en el cielo, como de mis maestros espirituales en la tierra. Formas sencillas que si sentimos e incorporamos en nuestra forma de vida, podemos disfrutar del poder de la madre tierra y el padre sol e universo. Haremos meditaciones en los bosques del rio Segre, aprenderemos a conectar con nuestro espíritu y ángeles de la guarda, aprenderemos a hacer las oraciones como hay que hacerlas, realizaremos ofrendas, haremos trabajos de limpieza energética con plantas, con incienso, con agua,... Aprenderemos a hacer colonias para liberar tensiones, estrés,... Enseñaré a hacer los diferentes tipos de baños florales o de hiervas. Enseñaré a limpiar un hogar de mala energía sin dañarnos y a que se respire paz y armonía.
Traed una botella de plástico pequeño de agua o un bote de cristal pequeño, para poner la esencia floral que haremos.

Horarios: Sábado 4 de agosto de 16:30 a 20:30.

Impartido por Pau Pàmies Gràcia, agricultor ecológico e investigador en biodiversidad alimentaria y medicinal con 20 años de experiencia, actualmente produzco semillas de todo tipo y hierbas medicinales y acompaño a personas con problemas de salud y emocionales a través de mis maestros espirituales.

Atención: la confirmación de la inscripción es la pantalla posterior a "enviar formulario". Entre 5 y 10 días antes de la celebración del taller realizaremos el envío de un correo electrónico de confirmación de la celebración del taller.

-o-o-o-

Colaboración: 10 €
(Si alguien no puede pagarlo, puede venir antes o después a ayudarme a los trabajos de huerto o intercambiar algo, contacto en ompaupamies @ gmail.com)

-o-o-o-

Cómo llegar a Ecocentro Pàmies http://goo.gl/LU35In / Geolocalización con Google Maps: Pàmies Horticoles Balaguer
Visita virtual a viveros: http://goo.gl/QWbUbx - tienda/espacios formativos: http://goo.gl/yuPBhG
Las colaboraciones por asistencia se podrán realizar a la llegada.
En caso de anulación de la inscripción, te pedimos de comunicarlo con toda la antelación posible.
Acceso a agenda de actividades Pàmies Vitae con los próximos talleres y actividades: http://goo.gl/jP0OgT

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Captionless Image