Initiatiesessie schermen vrijdag 28/08
Altijd al eens willen schermen en wil je weten wat de sport juist allemaal inhoudt? Vraag jij je ook af wat die sporters in hun witte pakken nu juist allemaal doen? Dan kan je hier op vrijdag 28 augustus in de Mechelse schermclub De Maneschermer kennis mee maken. Tijdens de initiatie leer je de basis van de en kan je aan de hand van oefeningen en wedstrijdjes direct meemaken wat wij allemaal doen!

We zullen de initiaties verdelen in twee groepen van maximum twintig deelnemers die we zullen indelen op basis van leeftijd. Indien u met uw zoon/dochter wilt deelnemen kan u dit bij het formulier als opmerking toevoegen. Het totaal aantal inschrijvingen voor de sessies ligt op 40 deelnemers dus schrijf je zeker op tijd in om deel te nemen. Via mail zullen we de uiteindelijke verdeling van de groepen doorsturen zodat u weet waar en wanneer u juist moet zijn.

Deze sessie zal doorgaan in het Scheppersinstituut in Mechelen (Melaan 16) en we zullen steeds één uur per sessie voorzien. Voorzie zeker sportieve kleding en water voor tijdens de initiatie.

Tot dan!
Naam (voornaam + familienaam) *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
E-mailadres *
Voorkeur van groep *
Opmerking/vragen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy