Louhi III ilmoittautumislomake
Ilmoittautumisesi käsitellään luottamuksellisesti pelinjohdon kesken. Lupaamme, ettemme käsittele tätä informaatiota pelikampanjan kontekstin ulkopuolella, mutta Google tallentaa tiedot EU:n ulkopuolelle, joten emme sen osalta voi luvata mitään.

Varmistathan, että antamasi puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein. Käytämme sähköpostia kommunikointiin ennen peliä (mm. hahmon ja infomailien lähettämiseen) ja puhelinnumeroa tavoittaaksemme sinut tarvittaessa pelipäivänä (esim. eksymistilanteessa).

Email address *
Pelaaja-asiat
Nimi *
Your answer
Ikä *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Allergiat ja ruokavaliot
Jos olet kasvissyöjä, joka syö lisäksi maitoa ja munia, pelin ruoat on suunniteltu sinua ajatellen. Vegaaniset vaihtoehdot pyritään järjestämään lähes yhtä hyvin. Allergioiden suhteen teemme voitavamme.
Your answer
Sairaudet ym. asiat
Vakavat toimintakykyä mahdollisesti haittaavat sairaudet ja muut terveydentilaan liittyvät seikat, joista pelinjohdon olisi hyvä olla tietoinen.
Your answer
Hahmoasiat
Hahmojakoon vaikuttavat seikat.
Hahmon sukupuoli
Your answer
Hahmon tyyppi *
Required
Mistä päin/mistä mytologiasta haluat hahmosi olevan?
Pelaajahahmot saapuvat eri puolilta maailmaa Kalevan kartanolle, joten liikkumavaraa on. Huomaathan kuitenkin, että kalevalaiset hahmot on varattu kampanjapelaajien ja pelinjohdon käyttöön.
Your answer
Mitä haluat/et halua pelata? Kenen kanssa haluat/et halua pelata?
Peli on lyhyt, kevyt, viihteellinen ja toiminnallinen, joten mitään kovin vakavia, raskaita tai synkkiä teemoja siinä ei lähtökohtaisesti käsitellä. Mainitse kuitenkin, jos esimerkiksi jokin teema on ongelmallinen myös näin viitteellisessä kontekstissa.
Your answer
Vapaamuotoinen toive ja terveiset pelinjohdolle
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.