Ilmoittaudun Taiteilijaelämää - kurssille!
Taiteilijan ammattia leimaa poikkeuksellisen suuri henkilökohtaisuus. Työssään taitelija ammentaa omasta elämänkokemuksestaan. Taitelijan tärkein työväline on taitelija itse. Työvälineettään kannattaa aika-ajoin huoltaa ja katsastaa. (Huom: Joissain ennakkoinfossa oli virheellinen päivämäärä!).

Kurssimaksu on 250 euroa + täysihoitohinta 135 euroa

Lisätietoa kurssista: https://ystavyydenmajatalo.fi/tapahtumakalenteri/taiteilijaelamaa-8355/ ja hannikainentuomas@gmail.com tai 040 5844665
Email address *
Nimi
Your answer
MAJOITUS
Majoitus on Ystävyyden Majatalossa, 1-2 hengen huoneissa.

Ruuat ovat tavallista, herkullista kotiruokaa, joka valmistetaan talkoovoimin talon keittiössä. Kykenemme huomioimaan laktoosittoman, gluteenittoman, kasvis- ja vegaaniruokavalion, mutta mikäli sinulla on hyvin vaikea tai monimutkainen allergia tai ruokavalio, toivomme sinun ottavan omat eväät mukaan. (Tällöin luonnollisesti myös täysihoitohinnasta lähtee ruokien osuus.)
Majoitun Ystävyyden Majatalossa...
Onko sinulla erikoisruokavalioita?
Your answer
Onko muita toiveita/tarpeita majoitukseen liittyen?
Your answer
Onko muita kysymyksiä?
Your answer
Tietojen käyttö
Lähettämäsi tiedot näkyvät tapahtuman järjestäjälle ja Ystävyyden Majatalon henkilökunnalle, jotta meillä kaikilla olisi vähän helpompaa :) Ystävyyden Majatalo ei säilytä tietojasi tarpeettomasti, huvikseen tai luovuta niitä eteenpäin.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service