Inschrijving Chiro Jeugddroom
Beste ouders

Wil jij je kind graag inschrijven voor het komende schooljaar bij Chiro Jeugddroom, kan dat vanaf nu via dit formulier. Als je graag meerdere kinderen wilt inschrijven, gelieve dan voor elk kind een afzonderlijk formulier in te vullen.

Het lidgeld bedraagt 50 euro voor het eerste of enige kind. Het tweede, derde,… kind van hetzelfde gezin betalen telkens 5 euro minder inschrijving. Dit lidgeld omvat de inschrijving en verzekering bij Chiro Nationaal, een ongevallenverzekering, het lidgeld van Chiro Jeugddroom en kosten van de 4-uurtjes. Wij voorzien elke week iets om te knabbelen en te drinken voor onze leden.

Na het betalen van het lidgeld is jouw kind ingeschreven en helemaal klaar om samen met ons een fantastisch Chiro-jaar te beleven.

Bij verdere vragen in verband met het komende Chiro-jaar, kan je steeds iemand van de leiding contacteren.
   
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam + Voornaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Chirogroep *
Adres *
Telefoonnummer *
Extra telefoonnummer
E-mailadres (vanaf Keti eigen mailadres) *
Heeft uw kind last van een allergie? *
Wens jij graag een huisbezoek door de leiding? *
Ik betaalde het inschrijvingsgeld op de rekening BE54 7351 3604 3797. Gelieve naam en groep duidelijk te vermelden bij overschrijving. *
Required
Gelieve het GDPR document te ondertekenen en aan een leiding te bezorgen. Dit document kan u op de site terugvinden. Bij het ondertekenen gaat u akkoord dat er gedurende de Chirowerking foto’s van uw kind genomen worden én dat deze foto’s gepubliceerd worden op de website, facebookpagina en andere sociale media van Chiro Jeugddroom.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy