Unfollow a les violències masclistes
Formulari de valoració i millora de les fitxes de suport de la guia
Has posat en pràctica alguna de les fitxes de suport de la guia Unfollow a les violències masclistes? Digues com ha anat i fes-nos arribar recomanacions!
Correu electrònic *
Your answer
Edat *
Your answer
Gènere *
Formes part d'una associació juvenil o espai educatiu o juvenil? Quin/a? *
Your answer
Títol de l'activitat que valores *
Your answer
Franja d'edat amb qui l'has treballat *
Your answer
Nombre de noies participants *
Your answer
Nombre de nois participants *
Your answer
Municipi, data i espai on s'ha desenvolupat l'activitat *
Your answer
Què valores positivament de l'activitat? *
Your answer
Què milloraries de l'activitat? *
Explica'ns què no ha funcionat, quines dificultats has tingut, si t'ha mancat teoria prèvia o suports etc.
Your answer
Protecció de dades
Als efectes del que preveu la normativa estatal i europea en matèria de privacitat i protecció de dades de caràcter personal, les dades personals facilitades en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat del CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA (CNJC), amb la finalitat de gestionar la inscripció a l’acte UNFOLLOW A LES VIOLÈNCIES MASCLISTES, controlar l'assistència i organitzar els tallers posteriors.

El període de conservació de les dades serà el necessari per a la finalitat indicada i, en qualsevol cas, per un màxim d’un any. Amb la introducció i enviament de les teves dades, consents aquest tractament amb la finalitat indicada.

Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els drets de portabilitat i de limitació del tractament disposats pel RGPD, dirigint-te per escrit (acompanyant fotocòpia del DNI), i amb la referència “Protecció de Dades” a: CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA, Pl. de Cardona, 1-2. 1r 1a, (08006)-BARCELONA, o per correu electrònic, en les mateixes condicions, a consell@cnjc.cat.

En qualsevol cas, pots dirigir-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels teus drets.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CNJC. Report Abuse - Terms of Service