Aanmeldformulier overblijven schooljaar 2019/2020
BELANGRIJKE INFORMATIE
In het komende schooljaar 2019/2020 kunnen uw kinderen weer overblijven op basisschool Panta Rhei. Wij hopen daarbij op uw hulp!

Zoals elk jaar staat er op elke groep een vast kracht die zorgt voor rust en regelmaat. In de groepen 1 tot en met 4 worden ouders naast de vaste krachten ingepland.
De midden- en bovenbouw groepen hebben alleen een vaste overblijfkracht en daar worden dus geen ouders ingepland tenzij er teveel ouders zijn aangemeld of als er te kort is aan vaste overblijfkrachten.

Wij doen een dringend beroep op u om u voor zo veel mogelijk overblijfuren aan te melden en meerdere beschikbare dagen in te vullen. Vooral op DINSDAG en DONDERDAG kan een tekort aan hulpouders ontstaan.
Met het plannen proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden dat u in de klas van uw eigen kind komt helpen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Heeft u hier bezwaar tegen geef dat dan aan op het formulier aan het einde bij ondertekening.

Heeft u andere bijzondere voorkeuren waar we rekening mee moeten houden dan kunt u dat ook bij dit veld uitleggen!!

We zijn altijd op zoek naar hulp; u kunt ook andere familieleden of vrienden opgeven om over te blijven. Graag zelfs als u zelf niet kunt!
De kinderen en ouders op basisschool Panta Rhei kunnen door uw hulp voordelig en fijn overblijven omdat we samen hier zorg voor dragen.

De Overblijfcommissie en de kinderen rekenen op u!
Voornaam ouder: *
Your answer
Achternaam ouder: *
Your answer
Straatnaam + huisnummer: *
Your answer
Postcode: *
Your answer
Woonplaats: *
Your answer
Mobiel telefoonnummer: *
Your answer
E-mailadres algemeen: *
Your answer
Maakt u gebruik van Stichting Leergeld? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy