8toberfest 28 september 2019
Met dit formulier kun je een plaatsje reserveren (max. 4) aan een van de lange tafels in de tent bij het dorpshuis
Email address *
Naam: *
Your answer
8toberfest
Gehuld in klederdracht grote pullen bier drinken aan lange tafels. Dat is in een notendop het 8toberfest, dat op zaterdag 28 september in de tent bij het dorpshuis op Acht losbarst. Om 14:08 uur precies zal de voorzitter van de Dorpsraad van Acht de eerste pul (Maß) tappen en daarna de woorden ''O'zapft is'' uitroepen, Beiers dialect voor ''het is getapt''. Hij zal waarschijnlijk gekleed zijn in lederhosen. Want 8oberfest wordt, evenals zijn grote broer in Munchen, een feest van de traditie. Het hele feest is omgeven met tradities. Bezoekers zitten aan lange tafels in de biertent, waar het gerstenat rijkelijk vloeit in grote pullen. Aan de deur wordt gecontroleerd of je voldoet aan de tiroler klederdracht.

In Noord-Brabant en Limburg valt veel te kiezen voor wie op zoek is naar een avondje schlagers, pretzels, braadworst en bier. Maar diegenen die München te ver vinden kunnen voor zo’n gezellig feestje ook op Acht terecht!

Vanaf nu kun je voor maximaal 4 personen reserveren voor een plekje aan de lange tafels.

Let op! We organiseren dit festijn voor de 1e keer. De capaciteit van het dorpshuis en de grote tent daarnaast heeft een beperkte capaciteit dus vol=vol.

Kracht op Acht kijkt samen met Stichting Dorpshuis erg uit naar dit nieuwe evenement! Graag zien we jullie op 28 september om er een geweldig feest van te maken!
Entree bedraagt € 10,-- pp
De entree bedraagt € 10,-- pp. Daarvoor ontvang je ook 2 consumptiebonnen. Dit bedrag dient voor aanvang van het 8toberfest voldaan te zijn. Je kunt het bedrag contant betalen bij het afhalen van de bandjes (zie ook onderstaand).
Voor hoeveel personen wil je reserveren (max. 4) *
Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken? *
Your answer
Afhalen entreebewijs
Op de avond van 8toberfest (28 september 2019) zelf kun je vanaf 13 uur het aantal bandjes van je reservering ophalen in de kleine zaal van het dorpshuis.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service