Skapa det liv du vill ha med Hanna Bankier
Kom med på en föreläsning där du får upptäcka vad det är som driver just dig, vilka värderingar du har och vad det är som står i vägen för att du ska kunna leva det liv du vill ha.

Vi kommer att titta på vem du vill vara, dina styrkor och vilka identiteter som driver dig. Du kommer få fundera på och ta ett par första steg på vägen mot att se hur du kan göra saker annorlunda för att hitta större tillfredsställelse i ditt liv.
Efter vårt första tillfälle tillsammans kommer du få möjlighet att gå vidare på ’upptäcktsfärden att hitta dig’, genom att delta i en kurs som Hanna skapat speciellt för Sweor världen över.


TID: torsdagen 28 januari, 2021 kl 17.00 svensk tid, 8 a.m. PST


Vem är Hanna?

Hanna Bankier, Executive Coach från Working Solutions Group, är en naturlig och karismatisk ledare med en sunt förnuft-inställning som hjälper individer, både privat och på företagsnivå att identifiera sina styrkor, syften och värderingar för att uppnå ett framgångsrikt liv.

Hanna har en Mastersutbildning i Industrial Organizational Psychology och driver framgångsrikt sitt företag ifrån Berkeley, Kalifornien.

Hanna är en person som lever och leder med intention. Som Vice President of Production för ett betydande underhållningsföretag ledde hon flera komplexa team och fungerade både som coach och mentor åt flera personer som gjort stora framsteg i sina individuella karriärer. Hennes klienter kommer från alla branscher; design, media, tillverkning, distribution, konsumentprodukter, marknadsföring och konsultbranschen.


Besök gärna Hannas hemsida: www.workingsolutionsgroup.com

hanna på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/hanna-bankier/Välkommen!ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar som du vill att vi tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarieverktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan, via email.
Om du av någon anledning inte får emejlet med länken till webbinariet så läggs den också ut samma dag i SWEA Världen på Facebook.

Håll utkik!
Förnamn *
Efternamn *
Email: *
Email (skriv din email igen, tack): *
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Om du har funderingar eller frågor till Hanna, så skriv dem gärna här:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy