IoT Meetup + Garage Lab launch @ Playground
ICT Hub, BEUM i Jarovid vas pozivaju na prvi IoT meetup na kom vas očekuju inspirativne priče, primeri dobre prakse i malo informacija o aktuelnim trendovima u ovoj oblasti.

Meetup se održava u četvrtak, 15. juna od 18.00 u Playground-u, novootvorenom prostoru ICT Hub-a, na adresi Kralja Milana 10 (ulaz iz Kosovke devojke).

Na meetup-u će premijerno biti predstavljen novi kutak Playground-a - Garage Lab - nova IoT laboratorija, koja će okupljati zajednicu hakera, mejkera i svih onih koji se tako osećaju. Lab je inicijativa ICT Hub-a, Udruženja BEUM i Jarovida i predstavlja svojevrsnu radionicu sa opremom, alatima i stručnom podrškom za građenje i testiranje prototipa, ali i generalno upoznavanje sa elektronikom, senzorima i tehnologijama na kojima počiva IoT. Garage Lab će imati zaseban program radionica u narednom periodu sa težnjom na organizovanje čestih okupljanja, dovođenje stručnjaka iz inostranstva i naravno puno pravljenja različitih kul gadžeta.

Zoran Rončević – Udruženje Maker
Borko Jovanović – Polyhedra (TBC)
Katarina Perendić – PoliArdo
Antonio Ankajcan – CoderDojo (Pančevo)

Nakon zvaničnog programa, možete da nam se pridružiti u obilasku laboratorije i druženju uz prelep pogled na Devojački park.

Ime i prezime *
Your answer
E-mail *
Your answer
Kompanija/škola/fakultet/organizacija? *
Your answer
Želiš li da primaš naš newsletter? *
Slaćemo ti zanimljive stvari u vezi daljih aktivnosti u Garage Lab-u, kao i pozive za naredne IoT meetup-e. Nećemo spamovati, obećavamo.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service