Уебинар " Преди да се родиш - пренатално общуване и връзка с бебето" - 26 ноември- 10.00-12.00 ч
Уебинарът " Преди да се родиш - пренатално общуване и връзка с бебето" е за всички очакващи майки, които си задават различни въпроси относно пренаталното общуване и възпитание- какво разбира моето бебе, има ли нещо, което мога да направя през бремеността и какво?В уебинара ще разгледаме:

-  Как се развива бебето през 9-те месеца в утробата от гледна точка на сетива и възприятия. Какво разбира и усеща моето бебе?
- Какви са психологическите изследвания и теории относно пренаталното развитие?
- Как можем да подпомогнем връзката и общуването с нероденото си бебе. Пренатално и перинатално общуване.
- Митове и истини за пренаталното възпитание - Трябва ли наистина да слушаме Моцарт и да говорим на своето бебе?
- Ще разберете как да изградите по-силна емоционална връзка с вашето бебе
- Ще научите как тази връзка може да помогне в първите дни след раждането - практични съвети и насоки по време на бременноста и първите дни след раждането


Водещ: Анета Калчева – психолог и психотерапевт. Завършила бакалавърска степен по психология в СУ Св. Климент Охридски и магистър „Артистично психосоциални практики и психодрама“ в НБУ. В момента завършва „Психология на развитието“ в НБУ. Работи като психолог, обучител и фасилитатор от 2006 г., а от 2011 г работи активно и с деца и родители.Завършила е 4 годишно сертификационно обучение в метода „Психодрама с деца“ и от 2015г води терапевтични психодраматични групи за деца.
Има дългогодишен опит във воденето на групи за подготовка на бъдещи родители и обучения на родители.
Работи под супервизия като Гещалт консултант и се обучава се за гещалт терапевт към Български институт за гещалт терапия. В продължаващо обучение за психодрама терапевт - „Психодрама, социометрия и групова динамика" към Фондация Психотерапия 2000, обучителна организация, член на БДПГТ и FEPTO.
Създател на "СМисъл" - пространство за обучения, консултации и психотерапия. Работи индивидуално и групово с деца, юноши и възрастни.

Продължителност на онлайн лекцията: 2 ч.

Цена: Участието в онлайн лекцията е 25 лв. Заплаща се по банков път.

За плащане:

Централна Кооперативна Банка
IBAN: IBAN: BG52 CECB 9790 10A6 4722 00
Титуляр: Анета Калчева
Основание за плащане: Уебинар-26.11- Вашите Имена!

*Моля, не пропускайте да отбележите имената си в нареждането за плащане, ако се различават от имената, с които сте регистрирани за уебинара.

След като платите таксата, ще получите линк за гледане, който ще е активен на 26 ноември от 10.00, когато ще започнем живото предаване.

За контакт: info@smisul.org
тел: 0887 55 68 58
Email address *
Име и фамилия *
Телефон
Допълнителен коментар
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy