Tilmelding til efteråret 2021 børnehaveforløb v. Billedskolen Horsens
Det er igen i 2021 muligt at benytte Billedskolens tilbud om børnehaveforløb. I fællesskab med jeres viden ude i daginstitutionerne har vi mulighed for at give børn og unge kreative kompetencer samtidig med, at de får oplevelse med sig.

Når I besøger os på et rigtigt kunstmuseum og bliver undervist af en kunstner eller designer, er det som at åbne en hel ny verden for mange af børnene. En verden, der perspektiverer og giver plads til forundring.

Disse forløb er gældende for en gruppe på max. 15 børn. Det skal være de samme børn i hele forløbet, og forløbet strækker sig over tre onsdage.

Vi kan desværre ikke tilbyde plads til alle børnehaver, som ønsker at komme på Billedskolen, men vi prøver at fordele pladserne ligeligt imellem kommunens mange daginstitutioner.

Pris: 1500 kr. pr. forløb

Email *
Kontaktinformation
Institutionens navn *
Antal. (ca.) børn på forløbet (max 15)
Adresse *
CVR-nummer
EAN-nummer *
Navn på kontaktperson *
Kontaktpersonens tlf. *
Børnehaveforløb hos Billedskolen Horsens
Angiv i prioriteret rækkefølge, hvornår I ansøger om at få et forløb med Billedskolen. Forløbet strækker sig over tre onsdage. Det skal være de samme børn, der deltager alle tre gange.
1. prioritet *
2. prioritet
Clear selection
Kommentarer
Tak for jeres tilmelding!
I får besked, om I har fået et børnehaveforløb ved Billedskolen Horsens snarest efter tilmelding, men senest én måned før forløbets startdato.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy