Formular înscriere Afacerea ta în mediul online – Cum răspunzi provocărilor unei activități economice în mediul virtual (eveniment online)
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Societate Civilă de Avocați, cu sediul în Strada Barbu Văcărescu nr. 201, Clădirea Globalworth Tower, Et. 18, Sector 2, București 020276 („NNDKP”) și S.C. BUSINESSMARK INVEST S.R.L., cu sediul social în Şoseaua Olteniţei, nr.8, bl.2A, ap.50, sector 4, Bucureşti, având punct de lucru în București, Str. Vasile Lascăr nr. 5-7, birou 505 („BusinessMark”), prelucrăm datele pe care ni le furnizați direct pentru documentarea, organizarea și îmbunătățirea evenimentelor pe care le organizăm și promovarea acestora prin diseminarea evenimentelor pe website-urile www.nndkp.ro, www.business-mark.ro, pe rețelele YouTube, LinkedIn și Facebook și prin transmiterea evenimentelor către organizații profesionale. NNDKP și BusinessMark stabilesc separat propriile demersuri pentru promovarea evenimentelor.

Pentru scopul promovării prin diseminare, evenimentele vor fi înregistrate însă dvs. aveți posibilitatea de a vă conecta cu funcțiile audio și video dezactivate astfel că vocea și/sau imaginea dvs. nu vor fi captate prin înregistrare. În cazul în care decideți totuși să vă activați aceste funcții, vom considera această manifestare de voință drept consimțământul dvs. pentru înregistrare. Puteți decide în orice moment să vă retrageți consimțământul prin dezactivarea funcțiilor, retragerea producând efecte din acel moment.
Beneficiați de drepturile de acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate și de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și instanțelor competente, în cazul în care considerați necesar.
Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare desfășurate de către NNDKP puteți consulta: https://www.nndkp.ro/privacy-romanian/ și ne puteți contacta la: privacy@nndkp.ro, inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.

Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare desfășurate de către BusinessMark puteți consulta: https://business-mark.ro/politica-de-confidentialitate/ și ne puteți contacta la: datepersonale@business-mark.ro , inclusiv pentru exercitarea drepturilor dvs.

În momentul completării formularului de înscriere, participantul are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la:
1. Abonarea la informările NNDKP:Dacă doriți să primiți informări din partea NNDKP Societate Civilă de Avocați, NNDKP Consultanță Fiscală SRL, NNDKP IP SRL și Legal Play SRL, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos. Dacă bifați opțiunea de a primi astfel de comunicări, vă vom transmite informări specializate cu privire la modificările intervenite la nivelul legislației, jurisprudenței și practicii autorităților, care uneori pot conține și detalii privind organizarea unor evenimente relevante în acest sens de către sau cu implicarea noastră. Datele prelucrate pentru transmiterea acestor informări sunt numele, prenumele, funcția și denumirea companiei la care lucrați, adresa dvs. de e-mail.

2. Abonarea la informările BusinessMark. Newsletterele și campaniile de direct mailing ale BusinessMark sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de BusinessMark. Aceste informări conțin detalii privind evenimentele organizate de către sau cu implicarea BusinessMark și, partenerii săi contractuali, inclusiv NNDKP Societate Civilă de Avocați, NNDKP Consultanță Fiscală SRL, NNDKP IP SRL și Legal Play SRL. Datele prelucrate pentru transmiterea acestor informări sunt numele, prenumele, funcția și denumirea companiei la care lucrați, adresa dvs. de e-mail, numărul de telefon.

Companie *
Prenume *
Nume *
Funcție *
E-mail *
Optiuni de participare *
Acord pentru abonare la informările NNDKP (informații suplimentare mai sus) *
Acord pentru abonare la informările BusinessMark (informații suplimentare mai sus) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of BusinessMark Invest SRL. Report Abuse