Adhesió al comunicat 'Vies legals i segures i acollida digna per a totes. Quan es vol, es pot.'    /   Adhesión al comunicado 'Vías legales y seguras y acogida digna para todas. Cuando se quiere, se puede".
Les entitats sotasignants celebrem la rapidesa i agilitat amb què s’ha donat resposta a l’emergència humanitària d’Ucraïna. Les mesures implementades en aquesta ocasió demostren que quan es vol, es pot. Només falta que es vulgui per a tothom.

Llegeix el manifest sencer:
https://docs.google.com/document/d/14r3KrWlwEqM6O3T1prnVAFsBCWrsq4z-SsWl-Zg_-8o/edit?usp=sharing

Las entidades abajo firmantes celebramos la rapidez y agilidad con la que se ha dado respuesta a la emergencia humanitaria de Ucrania. Las medidas implementadas en esta ocasión demuestran que cuando se quiere, se puede. Solo falta que se quiera para todo el mundo.

Lee el manifiesto entero:
https://docs.google.com/document/d/1vBmM0cZFusADcwbV5DncQNrcQ3-F9TpUqsBjJ7lH-eU/edit?usp=sharing
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Adhesió com a / adhesión como... *
Nom de la persona o col·lectiu / nombre de la persona o colectivo *
e-mail *
Autoritzes a la Coordinadora Obrim Fronteres COF a posar-se en contacte amb tu en relació a aquest tema? / ¿Autorizas a la Coordinadora Obrim Fronteres COF a ponerse en contacto contigo en relación a este tema? *
Vols estar al dia de l'activitat de la COF
Clear selection
Protecció de dades
Les dades rebudes en aquest qüestionari (nom d'entitat, col·lectiu o persona) seran visibles en el link del document  i seran tractades únicament per la Coordinadora Obrim Fronteres amb els fins establerts al final d'aquest formulari. Per a qualsevol consulta o canvi podeu adreçar-vos a coordinadora.obrim.fronteres@gmail.com 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy