Информативна онлајн средба и практична работилница за средношколци
Образец за регистрација на практична работилница која ќе се одржи на 01.03.2021 во 19 часот
Email *
1) Име (по можност, на кирилица) *
2) Презиме (по можност, на кирилица) *
3) За која јазична комбинација се пријавувате (изворниот да е јазик на ЕУ, а целниот да е јазик што се зборува во државата)? *
4) Кое е Вашето училиште? *
4) Дали се пријавувате на работилницата во својство на наставник или ученик? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy