Prijavni formular za učešće na Retail meetup-u
Prvi meetup u nizu, na temu najboljih artikala u optimalnim količinama, kao i kako se treba pobrinuti za asortiman i snabdevanje radnji, održaće se 28. februara sa početkom u 14h, na poznatoj Playground adresi – Kralja Milana 10 i tom prilikom će o problemima iz prakse, različitim studijama slučaja i pregledu i implementaciji napredne analitike govoriti eksperti iz konsultantske agencije Efektus Group.

Svoja dugogodišnja iskustva preneće nam Dušan Mrvaljević, osnivač i generalni direktor kompanije Efektus. Pored njega, govoriće i Stanislava Vilotijević, menadžer razvoja i Vlada Đokić, koji radi kao senior konsultant.

Napomena: Broj mesta je ograničen, ukoliko Vaša prijava bude prihvaćena bićete obavešteni najkasnije 3 dana pred meetup.

Ime i prezime *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon:
Your answer
Navedite naziv organizacije u kojoj trenutno radite: *
Your answer
Navedite poziciju na kojoj trenutno radite: *
Your answer
Vaš E-pošta i telefon su nam potrebni kako bismo vas kontaktirali i poslali potrebne materijale za radionicu, koristićemo ga isključivo sa ciljem informisanja o radionicama. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, sa ciljem poboljšanja narednih radionica i vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti vaše lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service