Vihreiden nuorten hankeavustushakemuslomake jäsenjärjestöille ja toimintaryhmille
Tällä lomakkeella voivat Vihreiden nuorten jäsenjärjestöt ja toimintaryhmät hakea avustusta projektiluontoiseen toimintaan, kuten tapahtumiin, tempauksiin, kampanjoihin ja kertaluontoisiin julkaisuihin. Lisäksi myönnämme avutuksia muun muassa materiaalihankintoihin sekä kurssien järjestämiseen.

Avustuksilla ei ole ala- eikä ylärajaa. Avustusten myöntämisestä päättää 200e asti per järjestö/vuosi Vihreiden nuorten järjestö- ja koulutussuunnittelija sekä ylimenevistä hakemuksista Vihreiden nuorten hallitus hakemusta seuraavassa kokouksessaan. Hallitus kokoustaa kerran kuussa. Avustuksen myöntämisestä tiedotetaan suoraan järjestölle.

Kuukauden sisään hankkeen toteuttamisesta tulee avustuksen saajan täyttää hankeavustusraportti: https://goo.gl/forms/5eWeBdN03IHEG8GW2

Huomioittehan, että Opetus- ja kulttuuriministeriön delegaatiosääntöjen johdosta jäsenjärjestöjen tulee kattaa vähintään 10% hankkeen toteutuneista kuluista itse. Toimintaryhmien ei tarvitse kattaa omavastuuosuutta, mutta heille hankeavustus maksetaan ainoastaan kuitteja vastaan jälkikäteen.

Kun olette täydentäneet lomakkeen, ilmoittakaa siitä vielä erikseen järjestö- ja koulutussuunnittelijalle sekä pääsihteerille.

Mikäli sinulla on lomakkeesta jotakin kysyttävää, olethan ystävällisesti yhteydessä Vihreiden nuorten järjestö- ja koulutussuunnittelijaan tai pääsihteeriin: https://www.vihreatnuoret.fi/toimisto/

Jäsenjärjestö tai toimintaryhmä *
Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero *
Your answer
Mihin haette avustusta? *
Kertokaa tässä hankkeesta, johon haette avustusta! Huomioikaa mitä hankkeella on tarkoitus saavuttaa ja mikä sen aikataulu on.
Your answer
Mitä summaa haette ja mitä kuluja rahalla on tarkoitus kattaa? *
Esittäkää tässä hankkeen yksityiskohtainen budjetti, eli paljonko rahaa mihinkin menee. Järjestöjen tulee huomioida budjetissa 10%:n omavastuuosuus.
Your answer
Tilinumero, jolle avustus maksetaan *
Järjestöt: järjestön nimi ja tilinumero / Toimintaryhmät: vastuuhenkilön nimi ja tilinumero
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vihreät - De Gröna. Report Abuse - Terms of Service