Buddy Signup - Norske Studenter - Høst 2021
Dette er påmeldingsskjemaet for høstsemesteret 2021.

Ved å melde deg på dette skjema vil vi prøve å tildele deg en internasjonal student som buddy. Sammen kan dere øve på språk, dele kulturelle opplevelser eller enkelt og greit bare finne på kule ting sammen. Vi anbefaler alle å melde seg på.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at du får en buddy fra det landet du ønsker, men vi gjør vårt beste for å oppfylle deres ønsker. Vi kan heller ikke garantere at du vil få en buddy, men som norsk er sjansene meget store. Dersom du kun ønsker deg buddy fra spesifikke land, så er det mulig at det simpelthen ikke er nok påmeldte fra det aktuelle landet.

Når du har meldt deg på vil du få en epost med en kopi av svarene dine. Husk å sjekke spamfolderen hvis du ikke kan finne eposten i innboksen.

Vi regner med at første runde med matching vil være tre uker etter semesterstart. Etter det vil vi matche etter behov, ca en gang i uken.

Lykke til!

Kontakt buddy@trondheim.esn.no dersom du har spørsmål.
Email *
About you
First name *
Last name *
Gender *
Phone number *
Age *
What campus do you study at here in Trondheim? *
What are you studying? *
What are your interests? *
The following questions will help us match you with an international buddy with similar interests
I hate it
It's not my thing
Not important
It's fun
I love it
Hiking
Partying
Football
Cinemas
Concerts
Museums
Cooking
Tech stuff
Skiing/Snowboarding
Photography
Gaming
Exercising
Arts and crafts
Din buddy
Hvorfor vil du bli buddy? *
Hvis du vil bli buddy for å møte nye folk fra andre land, vil vi prøve å matche deg opp med en buddy fra et av landene som du har valgt. Hvis det ikke er mulig så matcher vi deg med en av de andre ledige buddyene. Hvis du vil bli buddy for å lære et språk vil vi gjøre vårt beste for å matche deg opp med en buddy fra et av landene som du har valgt, men vi kan ikke garantere at du får en buddy. Du vil da ikke få en buddy fra andre land enn det du har spesifisert. Dersom du vil lære et språk som snakkes i flere land, vil det være mulig at du får en buddy fra et annet land enn det du ønsket deg, men som fortsatt snakker språket du er interessert i. Igjen, vi kan ikke garantere at du får en buddy dersom du svarer at du vil få en buddy for å lære deg språk.
Hvor vil du at din buddy skal komme fra? (1. valg) *
Hvor vil du at din buddy skal komme fra? (2. valg) *
Hvor vil du at din buddy skal komme fra? (3. valg) *
Preferred gender of your buddy? *
Any comments?
Vil du være buddy for mer enn en internasjonal student? Hvis ja, hvor mange?
Vi har flere internasjonale studenter enn norske studenter som melder seg på. Dersom du ønsker å være buddy for flere, så er det mulig. Det gjør at vi kan tildele buddy til flere internasjonale studenter. Det er selvfølgelig helt frivillig. Merk at du ikke nødvendigvis vil få flere enn en buddy selv om du sier deg villig til det. Dette kommer ann på behovet.
Aksepterer du at ESN Trondheim lagrer informasjonen du gir fra deg i dette skjemaet i opp til ett år? *
Dette er nødvendig for at det skal være mulig å matche deg med en buddy. Informasjonen blir kun brukt i forbindelse med buddyprogrammet, og vil aldri bli delt med noen tredjepart. Informasjonen blir brukt i matchingprosessen for å kunne lage matcher ESN Trondheim mener er gode. ESN Trondheim vil sende deg e-post ved eventuelle matcher, og en e-post i forbindelse med oppstart av buddyprogrammet påfølgende semester. Etter dette vil informasjon knyttet til deg og ditt navn slettes. Ditt navn og kontaktinformasjon vil bli delt med din eventuelle buddy. Dette er nødvendig for at din buddy skal ha mulighet til å kontakte deg.
Required
Informasjon
Du vil få en email med informasjon om din buddy etter fordelingen av buddyer er fullført.

ESN Trondheim kan ikke garantere at du får en buddy, eller at du får en buddy fra det landet du helst ønsker. Vi kan heller ikke gi noen garantier på når du vil få en buddy tildelt, men vi matcher buddyer fortløpende.

Kontakt gjerne buddy@trondheim.esn.no dersom du har spørsmål.

Husk å trykke på submit!
Buddy programme
Organised by ESN Trondheim
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy