Preliminarni formular za registraciju
NACIONALNI CENTAR ZA POSREDOVANJE U REŠAVANJU SPOROVA (NCP), po odobrenju Ministarstva pravde Republike Srbije (akreditaciji) realizuje programe specijalizovanih obuka za posrednike u rešavanju sporova (medijatore).

Ovaj formular služi kako bi se zainteresovana lica prijavila za pohađanje obuka koje NCP organizuje. Nakon prijave dovoljnog broja kandidata za određenu obuku (formiranja grupe) u najkraćem roku kontaktiraće Vas koordinator obuke u cilju davanja informacija o definisanom datumu obuke.

Za popunjavanje ovog formulara koristite latinično pismo kao i sva slova uključujući š,ž,č,ć,đ,... Molimo Vas da ga popunite samo jednom, kako se prijave ne bi duplirale.

Formular se sastoji od obaveznih i neobaveznih pitanja. Obavezna pitanja su označena * i na njih je neophodno odgovoriti kako bi se formular mogao poslati. Neobavezna pitanja nemaju * i na njih je poželjno odgovoriti, ali ne i nužno.

VAŽNO:
Sve obuke koje realizuje NCP u narednom periodu biće isključivo organizovane ONLNE putem platforme za učenje na daljinu, zbog situacije sa kovid virusom.
Ministarsvo pravde R. Srbije odobilo je NCP-u sprovođenje obuka ONLINE.

Ime i prezime zainteresovanog polaznika *
E-mail adresa *
Telefon *
Da li ste do sada pohađali neku obuku u organizaciji Nacionalnog centra?
Clear selection
Specijalizovane obuke za koje ste zainteresovani (možete označiti više obuka) *
Detaljan opis svakog programa obuke koju relizujemo možete naći na našem sajtu www.ncp.rs u delu ''Obuka medijatora''. Pojedinačna cena svake specijalizovane obuke iznosi 20.000rsd (moguće je platiti na rate).
Required
Ukoliko ste zainteresovani za obuku koja nije u prethodnom pitanju bila ponuđena, molimo vas da nam sugerišete temu (opciono polje)
Preferirali biste da pohađate obuku/obuke *
(možete označiti više opcija)
Required
Dodatna pitanja/informacije koja Vas interesuju ili sugestije, a odnose se na obuku/obuke koje sprovodimo (opciono polje)?
Kako ste saznali za ovu obuku? *
O NAMA (ORGANIZATOR OBUKE)
Nacionalni centar za posredovanje u rešavanju sporova promoviše medijaciju kao alternativni način rešavanja konflikta i sporova u svim oblastima društvenog života. Kroz svoje aktivnosti bavi se promocijom i unapređivanjem medijacije; podiže svest građana, organizacija i institucija o prednostima medijacije; bavi se osposobljavanjem i usavršavanjem posrednika (medijatora).

DODATNE INFORMACIJE
Minimalan broj polaznika za realizaciju obuke je 15 (petnaest).

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:
info@ncp.rs ili na broj telefona 069/3001343

Hvala!
Tim Nacionalnog centra za posredovanje u rešavanju sporova
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy