Åpent søknadsskjema: Kunne du tenke deg å bli M-venn?
OM GENERASJON M

Generasjon M tilbyr besøkstjenester til sykehjem, der ungdommer mellom 14-20 år jobber som M-venner. Vårt hovedformål er å skape relasjoner mellom ungdommer og eldre ved at de gjør sosiale aktiviteter sammen. Gjennom å dele kunnskap, interesser og erfaringer blir generasjonene kjent med hverandre. Vår bedrift løser dermed flere samfunnsutfordringer: arbeidsledighet blant unge, og inaktivitet og ensomhet blant eldre. Vi har i dag 85 deltidsansatte ungdommer som besøker 23 ulike sykehjem og omsorgsboliger i Oslo, Asker, Bærum og Oppegård.

OM STILLINGEN SOM M-VENN

Hos oss får du anledning til å jobbe med andre på din alder og bidra med egne innspill. Du har stort spillerom og bidrar med å planlegge og gjennomføre aktiviteter. Jobben er morsom og det kreves ingen arbeidserfaring for å søke. Politiattest (vandelsattest) må fremlegges før eventuell ansettelse. Du får nødvendig opplæring, jobben er lønnet og det er gode muligheter for å avansere i bedriften.

ARBEIDSSTED OG ARBEIDSTID

M-vennene jobber i team og besøker stort sett de samme sykehjemmene fra gang til gang. Våre M-venner jobber i gjennomsnitt 2-5 timer hver helg (lørdager og/eller søndager), i tidsrommet kl. 11.00-13.00 og/eller kl. 14.00-16.00.

VIL DU BLI M-VENN HOS OSS?

På de neste sidene følger et søknadsskjema hvor vi ber deg fylle ut kontaktinformasjon, litt informasjon om hvem du er, og hvorfor du ønsker å bli M-venn.

Vi anbefaler på det sterkeste å svare utfyllende på spørsmålene. Det er for at vi skal få mulighet til å bli litt bedre kjent med deg. Fortell oss hvorfor nettopp du har lyst til være en del av teamet vårt! Vi leser alle søknader og tar kontakt når vi får behov for M-venner i ditt nærområde.

Eventuelle spørsmål rettes til post@generasjonm.no.

Email address *
OBS: Merk at dette er et åpent søknadsskjema. Vi tar kontakt med aktuelle kandidater når vi har behov for M-venner i ditt nærområde!
En kort presentasjon av Generasjon M
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Generasjonsmøtet M AS. Report Abuse - Terms of Service