Inscripció a la Presentació de la Guia de viatge del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central (editorial Petit Futé)
Dimecres, 27 de febrer de 10h a 12h
Auditori del Convent de Sant Francesc, Santpedor (veure al mapa: https://goo.gl/maps/v1KNKVtx2gD2)

DESCRIPCIÓ DE LA JORNADA:
Us convidem a la presentació de la Guia de viatge del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central que ha editat l'editorial especialitzada Petit Futé. La presentació tindrà lloc el proper dia 27 de febrer a les 10h a l'auditori del Convent de Sant Francesc (Carrer Convent, s/n. 08251, Santpedor).

La jornada pretén explicar què és l'editorial Petit Futé, quina importància té pel territori tenir unes guies de viatge del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central en tres idiomes: Francès, català i castellà.
Alhora es vol presentar i explicar la guia, una guia que relata tots els atractius turístics, serveis i informacions necessàries per recórrer el territori tot lligat amb el relat geològic, el mar interior de fa uns 40 milions d'anys!!!

No us perdeu l'oportunitat de conèixer en detall la 1a guia de viatge del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central!!!

PROGRAMA:
10.00h - Benvinguda
10.10h - Presentació del vídeo del Geoparc
10.15h - Introducció de la guia de Petit Futé
10.30h - La guia de viatge del Geoparc, una oportunitat de projecció internacional de la destinació
11.30h - Cloenda
11.45h - Foto de família
12.00h - Pica pica de productes locals

Nom i cognoms: *
Municipi: *
Entitat o empresa: *
Càrrec *
Correu electrònic: *
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy