REPETEREN BIJ VLOER.1 - HERENT
VLOER.1 IS BACK! Ben jij met je band opzoek naar een vast repetitiekot dat is afgestemd op jullie noden?
Ben je als DJ of producer op zoek naar een ingerichte ruimte waar je zorgeloos kunt mixen & producen?
Dan ben je hier op de juiste plaats! Vloer1 vzw gaat binnenkort van start met haar nieuwe residentiële werking .

Waar is de nieuwe werking gevestigd? VLOER1 haar nieuwe repetitiekoten zijn gevestigd in de Klein Dalenstraat 42 te 3020 HERENT. 

Hoe zit dat met de bereikbaarheid? De nieuwe locatie is gelegen langs de fietssnelweg en dus makkelijk te bereiken met de fiets. Voor wie met de auto komt is er meer dan voldoende parkeergelegenheid. Er bevind zich een bushalte op 800m.

Wat wordt er bedoeld met een residentiële werking? Met residentieel word bedoeld dat de toegetreden Leden (de muzikanten), een vast lokaal, op een vaste dag, met een vaste regelmaat, voor een vaste periode, kunnen gebruiken om vrijblijvend te experimenteren met muziek. Er wordt dus niet meer gewerkt met reservaties via NOISEBOX maar met op maat samengestelde abonnementen.

Wat is de minimum termijn van zo een abonnement? Om de planning zowel flexibel als werkbaar te houden is er gekozen om te werken met een minimumtermijn van 3 maanden.

Hoeveel gaat het repeteren kosten? Dat hangt af van het aantal gebruikers, hoe vaak ze repeteren en de voorzieningen in het lokaal. Wekelijks repeteren kan al vanaf 16€ per repetitie van 4 uur.

Is dit formulier bindend? Neen, voor de start van de nieuwe werking nemen we contact op met alle mensen die dit formulier hebben ingevuld om hun aanmelding te verifiëren om vervolgens, samen met hun, een planningsrooster op te stellen.

Wanneer gaat de nieuwe werking van start? Zo snel mogelijk, we vermoeden dat we begin 2023 van start kunnen gaan. Van zodra de exacte openingsdatum duidelijk is nemen we contact met je op.

Heb je nog verdere vragen/opmerkingen? Neem dan zeker contact met ons op! Dit kan via het voorziene veld aan het einde van dit formulier of door een mailtje te sturen naar info@vloer1.be.


Alvast bedankt voor je interesse in VLOER1 en hopelijk zien we elkaar binnenkort!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy