Δήλωση συμμετοχής, για διακριθέντες μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, στα μαθήματα προετοιμασίας για τη Β΄ Φάση του Διαγωνισμού " Ο Ευκλείδης για την Α' "
Η Αίτηση αυτή απευθύνεται στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ 2018». Τα δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου 48) το πρωί από τις 10.00 έως τις 13.00 τις ακόλουθες ημερομηνίες:
Α) το Σάββατο 15/12/2018 & την Κυριακή 16/12/2018 και
Β) το Σάββατο 12/01/2019 & την Κυριακή 13/01/2019
Οι μαθητές θα διδαχθούν Μεθοδολογίες Επίλυσης για συγκεκριμένες θεματικές ενότητες (Αριθμητικές Παραστάσεις, Θεωρία Αριθμών, Γεωμετρία, Προβλήματα κλπ.) και θα χρησιμοποιηθούν θέματα διαγωνισμών από παλαιότερα έτη τόσο του Παραρτήματός μας όσο και από άλλα Παραρτήματα. Τα θέματα αυτά περιέχονται στο ειδικό βιβλίο 250 σελ. που επανεξέδωσε πρόσφατα το Παράρτημά μας (τιμή 15 ευρώ). Παρακαλούνται οι μαθητές να παραλάβουν το βιβλίο την 1η ημέρα καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο και να το έχουν σε κάθε μάθημα μαζί τους. Όσοι μαθητές προμηθεύτηκαν το βιβλίο στα μαθήματα προετοιμασίας για την Α΄ Φάση παρακαλούνται επίσης να το έχουν μαζί τους σε όλα τα μαθήματα.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Email address *
Επώνυμο μαθητή *
Όνομα μαθητή *
Σχολείο φοίτησης *
Τηλ. επικοινωνίας (κινητό και σταθερό) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service