SMC Lego robotika

*Prijavo izpolnite za vsakega učenca posebej! PAZLJIVO PREBERITE spodnja navodila.

Lego robotiko izvajamo v prostorih SMC Rakovnik.Otroci bodo  uporabljali komplete Lego WeDO 2.0 in tablične računalnike (vsak svojega).
Pri delu se ravnamo po priporočilih NIJZ, šolskem redu in navodilih ministrstva. Obvezna je uporaba zaščitnih mask. Ob spreminjanju pogojev za preprečevanje koronavirusa, vas bomo o tem obvestili. Inštruktorji izpolnjujemo pogoj PCT (smo preboleli, smo cepljenji in se redno tedensko testiramo).

Posamezna skupina sprejme največ 15 otrok. Ko se skupina zapolni, prijava v posamezno skupino ni več možna. Če je posamezen termin že poln, ne bo več prikazan kot izbira. V primeru zapolnitve vseh mest, bomo glede na interes odprli dodatne skupine. Pišite nam na info@robotex.si, če ne bo več skupin na voljo.

Prispevek za obiskovanje interesne dejavnosti Lego robotike znaša 30 EUR/mesec (DDV že vključen). Znesek boste lahko poravnali mesečno preko UPN naloga, ki vam ga bomo poslali do 10. dne v mesecu (plačilni rok 8 dni) po navadni in e-pošti. Zaradi nepredvidljivosti glede epidemiološkega stanja v letošnjem letu omogočamo samo sprotno mesečno plačilo.

 Zbrane podatke bomo uporabljali izključno za izvajanje naše dejavnosti in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Izjema je SMC Rakovnik, zaradi vodenja evidence obiskovalcev in po potrebi zaradi morebitne epidemiološke situacije tudi Nacionalni inštitut za javno zdravje.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime otroka *
Priimek otroka *
Domači naslov *
Pošta *
Ime in priimek enega od staršev *
Telefonska številka staršev *
Razred,ki ga učenec obiskuje *
TERMIN NA KATEREGA SE PRIJAVLJAMO (popravki so možni izključno po dogovoru z mentorjem) *
SMC RAKOVNIK - četrtek od 17.00 do 18.30 (TERMIN JE POLN), SMC RAKOVNIK -  petek od 17.00-18.30 (TERMIN JE POLN)
Da, dovoljujemo uporabo navedenih podtakov za izvajanje programa Lego robotike. *Zagotavljamo, da bo Robotex, Matevž Strgar s.p.,  kot upravljavec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o programu na katerega se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam (razen tajništvu šole in po potrebi NIJZ). Vaše podatke bomo hranili do preklica. Hrambo in uporabo podatkov lahko kadarkoli prekličete na naslovu Matevž Strgar s.p., Primičeva ulica 10a, 1291 Škofljica  ali preko e-pošte: info@robotex.si. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy