Toughest Saint 2018
Välkommen med på Toughest Saint 2018!

Här anmäler du dig till Toughest Saint 2018. Alla deltagare skall anmäla sig skilt via detta formulär. Lagets kapten fyller dessutom del 3.

INFORMATION

Detta år välkomnar vi team från alla församlingar i stiftet för att tävla om den prestigefyllda Toughest Saint 2018 titeln. Tävlingen infaller på midsommardagen lördagen 23.6.2018 på Pörkenäs lägergård i samband med Midsummer festival.

Startskottet sker kl 17.30 so be there!

En brutalt rolig och utmanande hinderbana för att pröva helgonens uthållighet och klipskhet. I samarbete med församlingarnas ungdomsarbeten bygger vi upp episk hinderbana på Pörkenäs under lördag eftermiddag. Hinderbanan är byggd för att utmana er som team i lekfulla hinder som testar er både fysiskt och mentalt. Under kvällen tävlar vi i team på fyra medlemmar. Alla är välkomna att delta och alla kommer att behövas för att tävlingen skall kunna genomföras.

Varje tävling har ett pris att betala och ett pris vinna. Anmälningsavgift är 20€ per lag och betalas i samband med anmälningen. Vinnarna av Toughest Saint 2018 har möjligheten att ta hem vår hemliga huvudvinst värd många hundra euro och all ansträngning. Det är frågan om en oförglömligt upplevelsedag under sommaren för er som team. Specialpriser kan också kammas hem i kategorin “Bästa utstyrseln” och “Bästa lagnamnet”.

Detta är ett lekfullt sätt att tävla tillsammans och skapa en bättre laganda. Toughest Saint är en utmaning som är tillgänglig för alla. Alla är välkomna att delta och alla kommer att behövas för att tävlingen ska kunna genomföras. Vi behöver både team som deltar i hinderbanan, hejarklackar och funktionärer.
Så samla dina vänner och skapa ditt dreamteam, för ni vågar väl anta utmaningen?

TÄVLINGSREGLER

- Varje lag ska bestå av fyra medlemmar.
- För att delta i Toughest Saint 2018 bör man ha fyllt 14 år.
- De deltagare som är under 18 år skall ha vårdnadshavares tillåtelse att delta i tävlingen.
- Alla deltagare bör ha egen försäkring som täcker hinderbana.
- Varje team ska ha utsett en lagkapten.
- Lagkaptenen är ansvarig för att varje lagmedlem har läst tävlingsreglerna.
- Varje team skall ha ett lagnamn. Bästa helgon relaterade lagnamnet kan vinna ett extra pris.
- Anmälningen till Toughest Saint stänger torsdagen den 21.6.2018 kl. 23.59.
- Hinderbanan genomförs på tid och det lag med snabbaste tid tar hem segern och titeln Toughest Saint 2018.
- Vid målgången ska alla i teamet samtidigt komma över mållinjen vidrörande varandra. Detta för att säkerställa att hela laget kommer i mål samtidigt.
- De deltagande ungdomsgrupperna från församlingarna skall i mån av möjlighet med ungdomsledarens ledning planera ett hinder för loppet. Hindret skall vara en utmaning av antingen fysisk eller mental karaktär. Senast 15 juni skall ungdomsteamet som förberett ett hinder meddela till tävlingsledningen en beskrivning av hindret och hur det ska genomföras. - ----Tävlingsledningen kan yrka på förändring ifall hindret anses göra en för stor skaderisk eller av andra orsaker vara olämpligt. I det fall kontaktas ungdomsteamet för att utveckla hindret med tävlingsledningens förslag.
- Hindren som byggs upp ska vara trygga, roliga och utmanande.
- På midsommardagens eftermiddag kl.14.00 ställs hinderbanan i ordning. Ungdomsteam som valt att planera och bygga ett hinder kommer till Pörkenäs och hjälper till med uppriggning av det egna hindret, varav lagkaptenen är ansvarig.
- Deltagarna ska hela tiden vara innanför banmarkeringen.
- Man har ett försök på sig vid alla hinder ifall man misslyckas får man en “rolig” straffrunda. Detta är till för att undvika köbildning.
- En del hinder har både normalbana och hardcorebana, laget meddelar vid anmälan vilken de kommer att välja. Väljer man t.ex. hardcore utför man alltid hardcore vid de hindren det förekommer.
- Vid varje hinder finns domare som avgör ifall man inte klarar hindren, om man inte lyder domarens anvisning kan man bli diskvalificerad.
- Tävlingsledningen kan göra ändringar i loppet ända till tävlingsdagen.

ANMÄLNING

I samband med anmälan betalar lagen in deltagaravgiften på 20€ till kontonumret som finns nedan.

Inbetalning av deltagaravgift
Deltagaravgift: 20€
Förbundet Kyrkans Ungdom r.f.
Aktia
IBAN: FI92 4055 9120 0009 78
Meddelande: Toughest Saint + lagets namn.

Email address *
Efternamn *
Your answer
Förnamn *
Your answer
Ålder *
Toughest Saint 2018 är öppet för 14 år fyllda.
MM
/
DD
/
YYYY
Telefon *
Your answer
Telefon nummer till kontaktperson
Vem skall vi kontakta vid eventuellt nödfall och via vilket telefonnummer?
Your answer
Ansvar *
Vi har arbetat för att skapa en trygg, rolig och utmanande upplevelse för alla deltagare. Var dock medveten om följande: Allt deltagande sker på egen risk. Förbundet Kyrkans Ungdom frånsäger sig allt ansvar för skador till deltagarna och deras utrustning. Om någon deltagare eller deras utrustning och / eller kläder går sönder är Förbundet Kyrkans Ungdom inte ansvariga. Vi rekommenderar alla deltagare att ha försäkring för denna typ av lopp. Förbundet Kyrkans Ungdom kommer att ta bilder under loppet och de som deltar i loppet godkänner att dessa publiceras i samband med anmälan. För att delta i Toughest Saint 2018 hinderbana rekommenderar vi att du har giltig försäkring för denna typ av lopp.
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms