Formulari d'accés al camp
Les mesures de seguretat vigents anunciades l'11 de març de 2021 declaren que pel sector esportiu serà necessari tenir un control d'accés de cada persona espectadora a fi de poder ampliar el seu aforament al 50%. Per aquest motiu serà necessari omplir el següent formulari amb les dades sol·licitades.

Per poder accedir a qualsevol partit que es realitzi durant el cap de setmana del 27 o 28 de març, declaro responsablement que durant els darrers 10 dies:

1. No he presentat cap simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós.

2. No he estat positiu/iva de Covid-19 ni he conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives.

3. No he estat en contacte estret amb cap persona que hagi donat positiu en Covid-19 ni que hagi tingut simptomatologia compatible amb aquesta malaltia.

ATENCIÓ: el no compliment de la normativa establerta pel club de mesures de seguretat o control d'accés, farà exempt al Centre d'Esports Llinars de responsabilitats legals, podrà revocar l'accés de l'individu, sigui de forma temporal o permanent i s'efectuarà un comunicat a les autoritats competents per deixar constància dels fets.

Un cop finalitzat el formulari es rebrà al correu l'autorització per accedir al camp.
He llegit tota la informació exposada i accepto la present declaració de responsabilitat i consento explícitament el tractament de les dades que hi ha en aquesta declaració. *
Nom *
Cognoms *
DNI *
Telèfon de contacte *
Correu electrónic *
Acompanyants (sense tenir en compte un mateix i màxim 2)
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centre Esports Llinars. Report Abuse