Пријава за присуство на "HR кафе & Networking"!

Тема: "Балансот помеѓу барањата на работното место и личниот живот!"
Датум: 5 април 2017 (среда), 17:00 - 19:00 часот
Место: МКЦ клуб ресторан
Адреса: Кеј Димитар Влахов бр.15, Скопје
Контакт информации: contact@mhra.mk
**Учеството на настанот е бесплатно!
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question