L'Oceà a Casa
Aquest formulari serveix com a avaluació de la iniciativa "L'Oceà a Casa" de l'Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), amb l'ojectiu de millora de cara a la creació de noves iniciatives al futur.

Si t'equivoques al contestar una resposta, t'agrairiem que apuntessis quina i ens ho especifiquessis al final de l'enquesta.

T'agrairem que dediquis uns minuts a donar-nos la teva opinió, la tindrem molt en compte! Moltes gràcies.
Per continuar amb l'enquesta, necessitem que acceptis proporcionar informació amb fins d'estudi i investigació. *
L'informem que les seves dades personals seran tractades per l'equip de "L'Oceà a Casa" de l'Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) amb finalitat d'estudi i investigació. Les seves dades només podrán ser utilitzades i/o cedides per aquest fi i seran conservats durant els plaços de prescripció marcats per llei. Vostè pot exercir els seus drets d'accès, rectificació, supresió, oposició, portabilitat i limitació del tractament de les seves dades dirigint-se a l'equip de l'Oceà a Casa, amb domicili fiscal a l'Institut de Ciències del Mar (Passeig Marítim de la Barceloneta, 37-49, 08003 Barcelona) o adreçant-se a oceanliteracy@icm.csic.es. En qualsevol situació, vosté té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protección de Dades (AEPD).Informació adicional: https://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-2018-10751
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy