Inschrijving Paasbrunch
Het dienstencentrum Groen Zuid en de wijkraden van Groen Zuid en Polderstad nodigen jullie graag uit op hun 2de Paasbrunch.

Omwille van het succes van vorig jaar hebben we besloten om extra plaatsen te voorzien en dus de brunch op te delen in 3 "shiften".

Wat kan u verwachten:
- Een lekker brunch in het dienstencentrum met koude en warme gerechten incl. koffie en thee
- Voor kinderen tot 9 jaar wordt een wandeling voorzien in de Hobokense Polder waar enkele Paashazen hen zullen begeleiden naar een plek waar ze chocolade eitjes kunnen rapen.
- Om u makkelijk te kunnen verplaatsen wordt er een treintje ingezet waarmee jullie kunnen pendelen tussen de Hobokense Polder en het dienstencentrum

Welke keuze moet u maken:
- U kan kiezen tussen de brunch om 9:00 u. , 11:30 u. of 14:00 u.
- Er zijn 2 paaseierenwandelingen voorzien. Een wandeling om 10:15 u. en een om 12:45 u. Indien u kinderen hebt kan u kiezen om aan 1 van beide deel te nemen.

De prijs is 9€ per volwassenen en 5€ per kind. Uw inschrijving is definitief wanneer we de betaling ontvangen hebben. Betalen kan op BE83 7805 9033 2515 van Wijkraad Polderstad met vermelding van uw naam of u kan ook inschrijven en afrekenen in het dienstencentrum Groen Zuid (Fodderiestraat 117, 2660 Antwerpen)

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service