Liittymislomake

Tällä lomakkeella voit lähettää yhteystietosi liittyessäsi TSFS:n jäseneksi, tilatessasi Spin-lehden tai ilmoittaessasi osoitteenmuutoksesta. Yhteystiedot voi vaihtoehtoisesti lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen kortisto@tsfs.fi.

Huom! Jos et saa ensimmäistä lehteäsi järjellisessä ajassa, sinulla on muuta kortistoon liittyvää asiaa tai haluat tarkistaa onko meillä oikea osoitteesi, laita asiasta tietoa osoitteella kortisto@tsfs.fi. Kortistovastaavamme selvittää, mistä kenkä puristaa.

Lähettämällä tietosi tämän lomakkeen kautta, annat Turun Science Fiction Seura ry:lle suostumuksesi käyttää näitä tietoja kirjalliseen/sähköiseen yhteydenottoon ja postitukseen. Tietoja ei välitetä yhdistyksen ulkopuolisille toimijoille. Voit perua suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn eli erota yhdistyksestä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kortisto@tsfs.fi tai tämän lomakkeen avulla vanhana jäsenenä kirjoittamalla kommenttikenttään, että eroat yhdistyksestä. Henkilötietosi poistetaan, kun on kulunut viisi vuotta viimeisimmän jäsenvuotesi päättymisestä. Lisätietoja saat yhteysosoitteesta kortisto@tsfs.fi.

Nuorisojäseneksi voivat liittyä alle 18 vuotiaat. Alle 13-vuotiaalla on oltava vanhempien suostumus.

Kirjoita lisätietoja-kenttään mahdollisten perhejäsenten nimet (jäsenmaksu 5 €).

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Haluan liittyä: *
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelin
Edustan *
Syntymävuosi *
Olen: *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa (jos ei Suomi)
Lisätietoja
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.