Recrutarea voluntarilor pentru atelierele tematice
Salutare! Fundația Adina Stiftelsen este o organizație neguvernamentală, apolitică, activă în domeniul bunăstării sociale, acreditată ca furnizor de servicii sociale.
În cadrul proiectului „De la elev la angajat: advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj”, ne propunem să creștem șansele de angajare prin sprijinirea participării active a cel puțin 60 de tineri cu vârste cuprinse între 13-24 de ani, și a cel puțin 40 de femei din comunele Fărcaș, Goiești și Șimnicu de Sus din județul Dolj.
Proiectul este derulat de Fundația Adina Stiftelsen în parteneriat cu Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Informațiile colectate vor fi utilizate și păstrate doar în interesul Fundației Adina Stiftelsen, în cadrul atelierelor tematice.
Prelucrarea datelor este în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor – RGPD).

Pentru orice problemă întâmpinată ne puteți contacta la numărul de telefon 0351 439 008, sau la adresa de email – fundatiaadinastiftelsen@yahoo.com
Mulțumim!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume *
În ce județ locuiți? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy