Yrittäjä, hae Pirkanmaan valmennusleirille!
***Hakua jatkettu 15.8.2017 asti!***

HAKU PIRKANMAAN VALMENNUSLEIRILLE ON AUKI 5. HEINÄKUUTA. - 15. ELOKUUTA 2017 klo 23.59

Hae mukaan Rahoitusvoimala-hankkeen valmennusleirille! Pirkanmaan valmennusleiri on tarkoitettu Pirkanmaan alueella toimiville yrityksille tai hankkeille, jotka haluavat vauhdittaa toimintaansa. Jos yritystoimintasi on yhteiskunnallista, sosiaalista, ekologista tai kulttuurista arvoa tuottavaa, voit hakea mukaan!

Rahoitusvoimala on Osuuskunta Ehta Rahan ja ajatushautomo Demos Helsingin valmennusohjelma, josta arvopohjaiset hankkeet saavat apua rahoitusvalmiuden työstämiseen. Hanke tarjoaa talous– ja rahoitusneuvontaa yrityksille Orivedellä sekä Helsingin ja Tampereen alueella.

Valmennusleiri järjestetään Orivedellä Taiston talolla 14.9.2017 klo 9-18. Varaathan ajan kalenterista jo nyt! Vastaamme kaikille hakijoille elokuun aikana.

Terveisin,

Rahoitusvoimalan jengi
Ehta Raha & Demos Helsinki
www.rahoitusvoimala.fi

Lisätietoja & ongelmat hakemuksen kanssa:
christopher.rowley@demoshelsinki.fi

------------
ETKÖ EHTINYT HAKEA MUKAAN?

Rahoitusvoimalan muita koulutuksia tulossa:
- Vaikutusten mittarit -viiden kerran valmennus. Hakuaika 25.8. saakka: http://www.ehtaraha.fi/blogi/rahoitusvoimalan-valmennus-yhteiskunnallisten-vaikutusten-mittaaminen/

- Pääkaupunkiseudun valmennusleiri tammikuussa 2018 - lähetä sähköpostia jos olet kiinnostunut! christopher.rowley@demoshelsinki.fi

------------

VALINTAPERUSTEET

Valitsemme hakijoista 10 parasta yritystä tai hanketta. Hakijoiden tulee olla Pirkanmaan alueella toimivia, arvopohjaisia yrityksiä ja hankkeita, joilla on sekä mahdollisuuksia että intoa kasvaa ja kehittyä. Näiden ehtojen lisäksi riittää, kun vastaat tämän hakulomakkeen huolellisesti :) Onnea matkaan!

------------

USEIN KYSYTTYÄ

K: Mitä arvopohjaisuus tarkoittaa?
V: Arvopohjainen yritys tuottaa yhteiskunnallista, sosiaalista, ekologista tai kulttuurista arvoa. Rahoitusvoimala-hankkeessa haluamme saada yrittäjät miettimään omaa rooliaan osana ympäröivää yhteiskuntaa, ja auttaa heitä löytämään tapoja yhteisen hyvän edistämiseen. Loppupeleissä yrityksen arvot määrittää yrittäjä itse.

K: Mitä yritykseni tai hankkeeni saa leirillä?
V: Tarjoamme osallistujille tukea muun muassa ansaintamallin, palvelumallien, verkostojen ja vastuullisuuden kehittämiseen. Tärkeintä ovat leirille osallistuvien omakohtaiset tarpeet, joten kerrothan tarpeistasi hakulomakkeessa. Paikalla on myös lukuisia kokeneita mentoreita, jotka auttavat osallistujia. Viime kädessä leiri tähtää osallistujayritysten rahoitusvalmiuden parantamiseen.

K: Mitä yrityksiltä tai hankkeilta vaaditaan osallistujana?
V: Hakemisen ja yhteydenpidon lisäksi odotamme teiltä innostusta ja valmiutta osallistua täysillä 14.9. valmennusleirille koko päiväksi.

K: Tarvitseeko yrityksen olla perustettuna tai hankkeen rahoitettuna jo tässä vaiheessa?
V: Ei välttämättä. Leiristä kuitenkin hyötyy eniten, jos yritys tai hanke on suunnitteluvaiheen loppupuolella tai jo käynnissä. Myös pitempään toimineet yritykset voivat hakea. Osallistujien valinnoissa painotetaan hakijoiden mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä.

K: Maksaako valmennusleirille osallistuminen?
V: Valmennusleirille osallistuminen on valituille maksutonta.
Untitled title
Yhteyshenkilön nimi
Your answer
Sähköposti
Your answer
Yrityksen tai hankkeen kotikunta
Your answer
Yrityksen tai hankkeen nimi
Your answer
Yrityksen tai hankkeen jäsenten esittely: minkälaista osaamista tiimistänne löytyy?
Your answer
Yrityksen tai hankkeen kuvaus yhdessä virkkeessä
Your answer
Yrityksen tai hankkeen kuvaus: mitä teette käytännössä? Miten, kenelle, kenen kanssa?
Your answer
Miten yrityksenne tai hankkeenne edistää yhteistä hyvää?
Your answer
Kysymykset tai terveiset järjestäjille
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Demos Helsinki Oy. Report Abuse