Rapportin toimittajahaku
Voit hakea Rapportille toimittajaksi milloin vain täyttämällä tämän lomakkeen! Otamme sinuun pian lähettämisen jälkeen yhteyttä. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, lähetä viestiä osoitteeseen toimittajahaku@rapport.fi. 

Ennen täyttämistä kannattaa käydä tutustumassa Rapportin journalismin kriteereihin osoitteessa https://www.aiherahoitettu.fi/kriteerit

Säilytämme kaikkia henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Voit tutustua tietosuojakäytäntöihimme osoitteessa https://www.rapport.fi/tietosuojaseloste.pdf.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimesi *
Koulutustaustasi *
Kerro lyhyesti koulutuksestasi. Kannattaa kertoa myös sellaisesta koulutuksesta, joka ei välttämättä liity suoraan toimittajan työhön! Arvostamme ja etsimme mahdollisimman monipuolista kirjoittajajoukkoa.
Työskentelytaustasi *
Kerro lyhyesti työskentelyhistoriastasi, erityisesti toimittajana. Myös viestinnän ja sisällötuoton alan työkokemus voi olla kiinnostavaa, emmekä katso pahalla vaikka kertoisit muistakin töistä!
Nykyinen työsi *
Kerro lyhyesti, mitä teet tällä hetkellä työksesi ja missä. Täyspäiväinenkään työskentely ei välttämättä estä Rapportille kirjoittamista, mikäli haluat tehdä Rapportia päivätyön lisäksi. Huomaa siis, että Rapportille kirjoittaminen ei ole täysipäiväinen työ, eli emme valitettavasti (vielä tässä vaiheessa) voi antaa toimittajillemme kokopäiväistä työtä.
Aiheet, joista erityisesti kirjoitat *
Kerro mistä aiheista erityisesti kirjoitat. Kannattaa myös mainita, jos sinulla on johonkin aiheeseen liittyvää erityisosaamista tai harrastuneisuutta, joka ei tule ilmi koulutuksestasi.
Journalistinen kirjoitusnäyte *
Valitse 2 - 3 jossain journalistisessa mediassa julkaistua kirjoittamaasi tekstiä kirjoitusnäytteeksi. Lähetä PDF-muotoiset tiedostot näytteistä sähköpostilla osoitteeseen toimittajahaku@rapport.fi. Voit halutessasi taustoittaa tekstejä lyhyesti samassa sähköpostissa. Emme julkaise tekstejä.
Sitoutuminen Journalistin ohjeisiin *
Vapaa sana
Yhteystietosi *
Anna vähintään sähköpostiosoitteesi (jota myös luet). Mikäli mahdollista, anna lisäksi puhelinnumero yhteydenpitoa varten. Kumpikin on luonnollisesti vain Rapportin sisältä tulevaa yhteydenpitoa varten, eikä niitä luovuteta eteenpäin.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Rapport. Report Abuse