Teleconsultatie in Pediatrische Kinesitherapie
Tijdens de periode van de lock down als gevolg van de Covid 19 Pandemie hebben we de behandeling van onze patiënten in pediatrische kinesitherapie geheel of gedeeltelijk moeten stopzetten. Zonder aankondiging moesten we deze pandemie onder ogen zien en vervolgens creatief zijn om de band met onze patiënten te behouden.
Sommige kine's zijn begonnen met het gebruik van moderne communicatiemiddelen zoals teleconsultatie om hun patiënten verder te behandelen. Dit gebeurde al in andere landen vóór Covid en in andere deeltaken van de kinesitherapie, zoals postoperatieve revalidatie.
In april heeft het RIZIV op verzoek van Axxon codes gecreëerd om deze diensten te certificeren.

Tussen mei en augustus 2020 heeft Kinepedia 6 Peer Reviews gemaakt over dit onderwerp (3 in FR en 3 in NL), de feedback en discussies zijn zeer interessant geweest en we hebben besloten om deze enquête op te maken om een representatief beeld te krijgen van wat er reeds gedaan is op gebied van teleconsultatie voor pediatrische kinesitherapie.
Het doel is om vervolgens met deze feedback terug te kunnen keren naar Axxon en de gezondheidsautoriteiten. We zullen de resultaten van het onderzoek ook presenteren op ons symposium op 24 oktober.

MOGEN WIJ U VRAGEN DEZE VRAGENLIJST IN TE VULLEN EN TERUG TE MAILEN VOOR 30 SEPTEMBER !
Email address *
Voornaam en Naam *
Kinepedia Lid *
Binnen welke context ben je werkzaam (meerdere keuzes mogelijk) *
Required
Had je reeds VOOR de COVID-19-periode gebruik gemaakt van teleconsultatie? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy